2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دکترت کدوم بیمارستانها هست؟

تا یک هفته قبل کرج نبودم , قبلا دکتر محتسبی میرفتم ولی الان خیلی سرش شلوغِ دوبار رفتم نوبت نداشت , مجبور شدم برم.پیش طاهره رضایی برای سونوهایی ک نیاز بود تویه ماه اخر برام.بنویسه و گفتش بیمارستان مریم.میشینم , ولی از بیمارستان مریم اصلا نظرسنجی ها خوب نیس ! اکثرا میگن در حد دولتیه پرسنلش خوب نیستن و...

حالا من نمیدونم کدوم.دکتر بهتره 

بیمارستان دولتی یا خصوصی کلا گیج شدم.

تا یک هفته قبل کرج نبودم , قبلا دکتر محتسبی میرفتم ولی الان خیلی سرش شلوغِ دوبار رفتم نوبت نداشت , م ...

من پیش دکتر زنوزی میرم که دکتر فوقالعاده ایه و بیمارستان کسری هست که بیمارستان خصوصیه و خوبه

سزارین میشین یا طبیعی؟   خصوصی یا دولتی؟

قبلا مطمعن بودم برای سزارین ولی الان میترسم 

نمیدونم اگر بیمارستان خصوصی شرایط ویژه و ایده آلی برای زایمان طبیعی داشته باشه , مثل وان آب و اتاق مخصوص  و یه نفر همراهیت کنه بنظرم طبیعی هم خوب باشه !

اما مطمعن نیستم اینا رو دارن یا ن

تا یک هفته قبل کرج نبودم , قبلا دکتر محتسبی میرفتم ولی الان خیلی سرش شلوغِ دوبار رفتم نوبت نداشت , م ...

برو تهران برای زایمان کرج بیمارستان خیلی خوب نداره بازم تخت جمشید بهتره اگه بتونی پیش  دکتر اکرم اشتیانی بری

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

برای دولتی هم بیمارستان کمالی میگن از وقتی بازسازی شده خیلی خوب شده ولی مطمئن نیستن.دخترعموم هم پارسال اونجا زایمان کرد که اون راضی بود

تخت جمشید هم چندنفری ناراضی بودن.ولی کسری و قائم بهتره

من خودم قائم زایمان داشتم. خوبه بد نیست ولی خب پولکی هستن. خدمات بهتر می خوای باید پول بدی!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
قبلا مطمعن بودم برای سزارین ولی الان میترسم  نمیدونم اگر بیمارستان خصوصی شرایط ویژه و ایده آلی ...

تو کرج فقط قائم این شرایط رو داشت. یه اتاق وی آی پی با وان و حمام و محل استراحت همراه! نمیدونم هنوزم داره یا نه. واسه سال ۹۵ اینی که میگم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.