2777
2789
من خودم قائم زایمان داشتم. خوبه بد نیست ولی خب پولکی هستن. خدمات بهتر می خوای باید پول بدی!

من الان هفته 18 هستم انقدر ازالان تو فکر بیمارستانم که هی از همه میپرسم.ولی احتمالا کسری برم پیش دکتر خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان هفته 18 هستم انقدر ازالان تو فکر بیمارستانم که هی از همه میپرسم.ولی احتمالا کسری برم پیش دکت ...

دکترت کی هست عزیزم ?

منم.فکر میکردم تحت نظر محتسبی میرم کسری ولی حتی وقت ویزیت هم.نداشت !

دکترت کی هست عزیزم ? منم.فکر میکردم تحت نظر محتسبی میرم کسری ولی حتی وقت ویزیت هم.نداشت !

دکتر زنوزی.دکتر قدیمی و فوق العاده ای هست

فقط بیمارستان کسری هست توی یکی از بیمارستانهای تهران هم هست که یادم نمیاد کجابود

نه خونم کرج هست ولی دوران بارداریم رو کرج نبودم .

اها ایشالله به سلامتی فارغ شی بگزد یه بیمارستان خوب پیدا کن منم بهم گفتن کمالی رفتم قیامتو جلو چشم خودم دیدم حتما یه جا برو رسیدگی کنن بچه اولموشهر خودمون زایمان کردم اصلا نفهمیدم چطوری زایمان کردم ولی دومیو کمالی بود که وحشتناک خیلی شلوغه 

اها ایشالله به سلامتی فارغ شی بگزد یه بیمارستان خوب پیدا کن منم بهم گفتن کمالی رفتم قیامتو جلو چشم خ ...

وای خدایا منم دقیقا ترسم از همینه که بری با پای خودت تویه یک جای پر از استرس , چون آدم استرسی هستم و تویه استرس نفسم تنگ میشه , نمیدونم چیکار کنم .

جدیدا یک ماسک میدن مادر تنفس کنه که حالت گیجی میگیره و درد رو برای زایمان طبیعی کمتر میکنه , دیدم قائم داره تویه پیج سون ولی نمیدونم برای همه استفاده میکنن !

وای خدایا منم دقیقا ترسم از همینه که بری با پای خودت تویه یک جای پر از استرس , چون آدم استرسی هستم و ...

راستش من سزارینی بودم درمورد زایمان طبیعیس چیزی نمیدونم مردمو زنده سدم  فکر کنم میگفتن قسمت طبیعیس بهتره حالا شما تحقیق کن لبین کجا بهتره اها راستی خواهرم بیمارستا شریعتی زایمان طبیعی کرد گفتس خوب بوده