2777
2789
عزیزم ولی کاش ثبت نام کرده بودی منم هم تجربی هم هنرم  واسه تجربی چقدر خوندی؟

من تجربي که ثبت نام کردم

هنرم گفتم حالا کنارش بدم ثبت نام کردم ولي از بس میگن سخته شاید نرم

نصفه نیمه بد نیستم 

من سال کنکورم با تجربی هنرم دادم اابته هیچییی نخونده بودم از اختصاصیاش... عمومیاشو زدم با دریافت ریاضی یه همچین چیزی بقیشو هم از خودم زدم رتبم شد ۷۸۰ منطقه دو 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچهامیگن‌کنکورهنر فیزیکو شیمی داره🤔واقعاراسته؟من‌رشتم‌انسانی بوده چون خیلی ب طراحی و نقاشی علاقه دارم‌میخواستم‌برم‌کنکور بدم‌.ولی اخه‌فیزیکو شیمیشو چیکارکنم؟😥

من تجربي که ثبت نام کردم هنرم گفتم حالا کنارش بدم ثبت نام کردم ولي از بس میگن سخته شاید نرم نصفه ن ...

ن کنکور هنر اگه ثبت نام کردی بیا سرجلسه عمومیا رو بالا بزنی با تستا کنکور سال گذشته عالی میشه

من ی دختر تنها هستم
من سال کنکورم با تجربی هنرم دادم اابته هیچییی نخونده بودم از اختصاصیاش... عمومیاشو زدم با دریافت ریا ...

اره ریاضی چون خودمون تجربیا بلدیم راحتتره برامون ولی خود هنریا زیاد ریاضی نمیزنن

من ی دختر تنها هستم
ن کنکور هنر اگه ثبت نام کردی بیا سرجلسه عمومیا رو بالا بزنی با تستا کنکور سال گذشته عالی میشه

میگن عمومي هاش سخته 

ولي تخصصي هاش براي ما اسونه تر(جز دروس خودشون)

پارسال اینکارو نکردم یهو امسال زد به سرم

بچهامیگن‌کنکورهنر فیزیکو شیمی داره🤔واقعاراسته؟من‌رشتم‌انسانی بوده چون خیلی ب طراحی و نقاشی علاقه دا ...

عزیزم فیزیک داره و اونم خیلی ب گرافیک ربطی نداره چون ضریبش واسه نقاشی 1 ولی خلاقیت تصویری درک عمومی هنر خیلی مهمه 

البته تستا کنکور سالا گذشته رو کار کن چون قبول شدن نقاشی اسونه

من ی دختر تنها هستم
میگن عمومي هاش سخته  ولي تخصصي هاش براي ما اسونه تر(جز دروس خودشون) پارسال اینکارو نکردم یهو ...

عمومیاش مث عمومیا خودمون اره سخته ولی ریاضی فیزیکش واسه خودمون خیلی اسونه

من ی دختر تنها هستم