2777
2789

دخترم بعضا وقتی عصبی میشه اصلا کنترل نداره امروز بردمش کوچه یه خورده با بچه ها بازی کنه خیرسرم دسشوییش گرفت اوردم خونه گفتم دیگه نریم دوباره کاردارم یه قشقرق به پا کرد که نگو منم کنترلمو از دست دادم و دو تا زدم در گوشش اخر سر از شدت گریه بیهوش شد الان خوابیده منم از غصم نمیدونم چه کار کنم ۴سالشه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

رو اون دور که بیفته نه زبون خوش حالیشه نه تهدیدنه تشویق نه تنبیه انگار کوکش کردن بعد یه مدت خسته میشه میخوابه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم صبر باید کرد بالجبازی فقط بدترش میکنی باید بهش توضیح بدی که من کار دارم دفعه بعد و اگر قشقرق کرد اصلا توجه نکن چون یاد میگیره با دعوا وقشقرق کارشو پیش ببره و کتکشم نزن اون فقط۴سالشه

فقط آرامشتو حفظ کن البته منم مثه خودتم

اصلا یه وضعی میشه نمیدونم چیکار کنم فقط میدوئه دور خونه جیغ میزنه خواستشو میگه هیچی نمیشنوه انگار

عزیزم ۴ ساله عصبی نمیشه

۴ ساله معنی محرومیت و علتش رو درک نمیکنه

نمیفهمه چرا نمیتونه دوباره بازی کنه

باید شرایطی رو فراهم کنی که بتونه متوجه بشه

تو وسط بازی آوردی بچه رو خونه ،بدون مقدمه،بدون تعیین نزدیک شدن اتمام زمان بازی ...خوب معلومه یک دفعه دچار محرومیت شده

مثل زمانی که یک دفعه ظرف مورد علاقه و یادگاری که داری بیوفته بشکنه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خب عزیزم صبر باید کرد بالجبازی فقط بدترش میکنی باید بهش توضیح بدی که من کار دارم دفعه بعد و اگر قشقر ...

خواستشو که قبول نمیکنم ولی بحدی داد و بیداد میکنه یا میزنع منم عصبی میشم اخرش بعدم مثل چی پشیمون البته خیلی به ندرت پیش میاد اینجوری بشه ها

نباید میزدینشون، بهتره زمانیکه هردوتون آرومید درباره کار بدش بهشون توضیح بدید و موقع عصبانی شدنشون ی ...

اخرش که اروم شد بهش توضیح دادم دونه به دونه اونم قبول کرد گفتم بذار جایی که دستم بهت خورد بوس کنم اونم با گریه گفت منم تو رو بوس کنم

اخرش که اروم شد بهش توضیح دادم دونه به دونه اونم قبول کرد گفتم بذار جایی که دستم بهت خورد بوس کنم او ...

فایده نداره

فردا صبح دوباره همون رفتار رو خواهد داشت

بچه ها قبل از ۷ سالگی با توضیح دادن هیچی رو یاد نمیگیرن

اونها شما رو با رفتار خودشون کنترل میکنن و شما هم باید با رفتار اونها رو کنترل کنید نه گفتار

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
عزیزم ۴ ساله عصبی نمیشه ۴ ساله معنی محرومیت و علتش رو درک نمیکنه نمیفهمه چرا نمیتونه دوباره بازی ک ...

نه از اول هم که رفتین بهش گفتم هر وقت گفتم میایم خونه گفت باشع اونجام چندبار گفتم بریم گفت نه گفتم یه کم دیگع بازی کن که اخر سر دسشوییش گرفت اوردم گفتم دیگه کار دارم یه روز دیگع دوباره میبرمت طفلک لذت بازیش کوفتش شد اولین بارش بود با همسایه ها بازی میکرد همش پارک و بچه های فامیلو عادت کرده بود

فایده نداره فردا صبح دوباره همون رفتار رو خواهد داشت بچه ها قبل از ۷ سالگی با توضیح دادن هیچی رو ی ...

یعنی چکار باید بکنم من تا درست بشه؟

یعنی چکار باید بکنم من تا درست بشه؟

خیلی مبحث گسترده ای هست نمیشه اینجوری تایپ کنم

کتاب "والد متفکر،کودک متفکر" رو حتما مطالعه کن