2777
2789
عنوان

قبل از.ازدواج عاشق شوید😌💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 305 پست
کلا عشق و عاشق شدن برای همه صدق نمیکنه مخصوصا برای آقایون که ممکنه بارها و بارها تکرار بشه.ولی یه یز ...

عشق کمرنگ میشه درست ولی دوست داشتن کسی نه من خودم اگه کسیو دوست داشته باشم هرگز فراموشش نمیکنم  شاید کلمه عشق همون معنی دوست داشتن و میده که تو گفتار زبانی گفته میشه ولی خب هرکسی طرز فکرش فرق میکنه به این موضوع

ای کسانی که😌یک کلمه رودوبار تکرار میکنید........      مثلا:پشه مشه .کفتر مفتر😆هنگامی که باکلماتی چون 😌شیرینی،چمدون وقمه😌مواجه میشوید چه میکنید😂😂😂😂هواستون به منه یا دارید تکرار میکنید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق کمرنگ میشه درست ولی دوست داشتن کسی نه من خودم اگه کسیو دوست داشته باشم هرگز فراموشش نمیکنم   ...

کی گفته کمرنگ میشه..من ۶ ساله با شوهرمم لحظه به لحظه بیشتر دوسش دارم..عاشقشم هستم..هنوز میبینمش دلم ضعف میره براش حتی الان که نزدیک یه ساله در حد دو ساعت بیشتر از هم دور نشدیم یعنی همش پیش بودیم حتی سر کار..

عشق خیلی چیز خوبیه عمیق حال دلت خوب میشه اما عمیق هم ممکنه آسیب ببینی و دوباره باز و باز و باز عاشق بشی از یکی خوشت بیاد و بگی لعنت ب اون این از همه بهتره

ولی تا از دست بعدی ناراحت میشی یاد قبلی میفتی.... 

خدایا کنار هم نذار جفت نکن اونایی رو که قرار نیست به هم برسن همین