2777
2789
عنوان

درمان نازایی درعطاری گله داری اهواز

10964 بازدید | 20 پست

سلام دوستان عزیز لطفا تجربه خودتون رودرمورد درمان نازایی توسط آقای گله داری ومصرف داروهای عطاری ایشون به اشتراک بگذارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام ۷_۸ سال پیش گله داری میرفت

هرچی بهش میگفتیم ی دکتر درست حسابی برو عطاری چیه اخه گوش نمیداد کلی خرج کرد

آخرم هیچ نتیجه ایی نگرفت رفت دکتر بعد از ۲_۳ سال بچه دار شد

عجب چندوقت داروهاشومصرف کرد مشکلش چی بود

دوره شو کامل گذروند آخرم بهش گفته بود دیگه کاری ازش برنمیاد

نمیدونم دقیق بهمون نمیگفت میگفت تنبلی تخمدان

ولی منم تنبلی داشتم داروهامو ک مصرف کردم باردار شدم

داروی پسرزایی هم داره تضمینی باشه؟

داروهاشون فقط گرمی ان

تا میتونید گرمیجات بخورید

فریزی نخورید

سردیجات نخورید

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
شماهم بهش مراجعه کرده بودین؟

ن من جایی دیگه رفتم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
اول خشایار. بین غزنوی و هلالی. جنب بانک صادرات. عطاری گله داری این ادرسشه لطفا اگرکسی مراجعه داشته ...

عزیزم رفتی عطاری چی شد نتیجه داشت منم برا همسرم میخوام 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم