2821
2789
عنوان

جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 33 پست

اولا طلاق نگیر بچه بازی درنیار آدمش كن! زن باید مرد و بسازه عزیزم دوما یه عكس پخش كنه به پلیس شكایت كنی چون میدونی كی پخش كرده پدرش و درمیارن سوما شوهرت بوده رابطه داشتی مهم نیست خب آدم برای رابطه شوهر میكنه اونم هیچ وقت عكس و پخش نمیكنه مگه خیلی بی شرف و بی غیرت باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا حدی خواستی نبوده یعنی دخترم ولی خوب رابطه بوده دیگه

خب پس همین ک دختری خوبه...

بیخیال عکساتو هیچ کار نمیکنه بعدم اگر پخش کنه خودشو خوار کرده زندگیتو جوونیت باارزش تر از چندتا عکسه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
اولا طلاق نگیر بچه بازی درنیار آدمش كن! زن باید مرد و بسازه عزیزم دوما یه عكس پخش كنه به پلیس شكایت ...

ادم نمیسه ۱ سال کشتم خودمو،تاره میگه میخوام برم تایلند با دوستام

فک کن

سلام به نظرم یه مدت باهوش خوب شو.حسابی بهش محبت کن. هرچی گفت بگو چشم.از جدایی هم حرفی نزن.کم کم از زیر زبونش جای فلش بکش بیرون مثلا یه بار بگو بیار عکسامونو ببینیم بعدم برش دارم بهش نده مطمئن شو جای دیگه عکس نداره ازت بعدش خواستی جدا شو

سلام به نظرم یه مدت باهوش خوب شو.حسابی بهش محبت کن. هرچی گفت بگو چشم.از جدایی هم حرفی نزن.کم ک ...

میدونی خیلی اینکارس خیلیی،منم اهل فیلم بازی کردن نیستم،به نظرت پخش میکنه

خب عقد نكردی عالیه جدا شو دغدغه ای نداری! یه روز بشین باهاش سنگات و وا بكن اگه اوكی شد كه شد اگه نشد ...

میدونم ولی چون ازم اتو داره میاثترسم راضی نشه و عکسارو بع بابام نشون بده