2821
2789
عنوان

جدا شدن

247 بازدید | 33 پست

بچه ها تاپیکای منو خونده باشید میدونید که چقد مشکل دارم،اول از همه بگم که ما ۱ ساله که نامزد کردیم(بله برون و بدون عقد و صیغه برای شناخت)بعد من خیلی مشکل باهاش خوردم،یکی اینکه مهرییه من زیاد بوده و اندازه مهریه خواهرش بوده،تاریخ تولد 

توافق شد تموم شد بعد ۱ سال میگه شما ها منو گذاشتید تو فشار منم هربا گفتم خودت قبول کردی این سرط خوانوادم بود و بهش قلبا و یقینا این اطمینانو دادم میبخشم ولی هی میگه

دیشب گفت تو بابات اله و بله،تو قدت کوتاس و چشات ریزه(اینو همیشه میگه اما با خنده و تهش میگی شوخیه)اینبار ولی فرق داشت

من متوجه شدم که ۱ سال تمام اقا رفیق بازو قلیونیه،و شبا میرفته قل...

منم قاطی کردم دادو فریاد فحش و بزن بزن که نمیخوامت،ساعت ۱۲ شب بود از ماشین پیاده شدم اومد دنبالم داد میزد بشین منم سوار نشدم من زد،انداخت رو زمین کشوند منم شروع کردم به جیغ زدن

تو ماشین فقط دعوا کردم و داد زدم تهشم گفتم جدا شیم،اونم گفت هنوز میتونیم درست کنیم گفتم تماااااام

ار صبحم زنگی نزد انگار بدش نمیاد ولی یه مشکلی هست من میترسم 

من اشتباه کردم باهاش رابطه داشتم،ازم عکس داره با لباس لخت،😭نمیتونم باهاش ادامه بدم ولی ترس ابروم داره میکشتم

فامیل هم هستیم میترسم عکسامو تو فامیل پخش کنه

کمکم کنید

در صمن نمیتونم پاک کنم چون عکسی او گوشیش نیست همش توی یه فلشه و جاشم نمیدونم کجاست

خوانواده ی منم به شدت تعصبی و ابرو دار

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برین مشاوره برار اونجا از مساور بشنوه که به درد هم نمیخورین این قضیه رو هم بگو تا شاید بتونن سرعقل بیارنش

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

عکسو که بعید میدونم پخش کنه، اعتبار خودش بیشتر میره زیر سوال

اما رفتارهای هر دوتون خیلی بچگانس، این کارا چیه کردی؟!چیزی نبوده که کارو کشیدین به کتک کاری

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند