2777
2789
عنوان

چی میشه اگه یکی به درد دلم گوش بده

84 بازدید | 15 پست

حالم بده طبق معمول یه آدم دیوونه و روانی شدم 😔😔😔 خیلی اذیتم میکنه شوهرم... نمیدونم چیکار کنم... فکر نکنم هیشکی اندازه من زجر کشیده باشه تو زندگیش... دخترا تو رو خداااااا با چشم باز ازدواج کنید...وقتی تو دوران دوستیتونفهمیدید طرف عصبیع یا مشکل خانوادگی داره هییییییچوقت به امید اینکه درست میشه ازدواج نکنید 😔😔😔😔 

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حرف میزنم فحشم میده... مثلا یه موردش امشب سر اینکه بهش میگم انقدر خرجای الکی واسه شکم نکنیم من و کشید به فحش... ساندویچ خریده بودتو خیابون میگفت اگه نخوری جلوی همه میگیرمت زیر تیپا و لگد ..  همش بهم میگه ازت متنفرم  .... البته منم ازش متنفرم نمیدونم چرا موندیم با هم... هرکی میبیندش فکر میکنه خدان... فکر میکنن ما خیلی خوشبختیم ولی هیشکی از زندگیم خبر نداره

تا وارد خونوادمو میشه تک تک رفتاراشونو حفظ میکنه که بعد بزنه تو چشم... به خدا من آدمش کردم هرچند که همین الانم هیچ مالی نیس... یه خانواده بیکار و علاف ؛ بابای معتاد بدون خونه و زندگی و حقوق... الانم که مرده خرج مادرش افتاده رو دستمون... یه مشت آدم بی خطه و سلیطه و بی آبرو هستن... ولی همش خانواده من و میزنه تو چشم

همه عقدشم میدونم از کجاست... چون با مامانش قهرم.. ولی خدا شاهده اگه من بخوام بهش بگم نرو و بیا .. یا خرجش نکن یا... فقط چون ازش فحش خوردم دوست ندارم ببینمش

انشالله هرجور صلاحته، بشه

خدا یارت باشه،بهت صبربده💞

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
میخوای بمونی باهش یا الان ناراحتی میگی متنفری 

نمیدونم واقعا... دوست دارم بمونم ولی داغونم کرده هر شب قرص اعصاب میخورم... تیک عصبی پیدا کردم... از جدایی میترسم.. البته مطمئنم خودشم دوست نداره جدا شیم... ولی نمیدونم چیکار کنم

چند وقت ازدواج کردی تغیر تو رفتارش کرده این مدت

۳ سال کلا در حال تغییر یه روز خوب یه روز بد و این خیلی بدتره که دوچار دوگانگی شخصیته