2777
2789

میتونید برید قانونی اقدام کنید، البته روندش طولانیه، از نظر مالی و مسکن و توانایی شما و ... بررسی میکنن و اگر شرایطش رو داشته باشید کار انجام میشه، فکر کنم باید برید شیرخوارگاه ها بپرسید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید بری بهزیستی مشخصاتِ خودتو بگید فرم پرکنید بعد اونا میان درموردتون تحقیق میکنن بعدش تصمیم میگیرن که نوزاد به شما تحویل بدهندیانه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

مجردیدیامتاهل؟

ببینید اون بچه به خانواده نیاز داره یعنی نیتز داره که توی یه محیط خانوادگی رشدکنه تا کمبود عاطفه نداشته باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مجردیدیامتاهل؟ ببینید اون بچه به خانواده نیاز داره یعنی نیتز داره که توی یه محیط خانوادگی رشدکنه تا ...

متاهلم و یه خانواده مذهبی هستیم و از هرجهت میتونم طرفو مطمعن کنم

خو قانونی ازطریق بهزیستی اقدام کنید که مشکلی پیش نیاد 

اخه بهزیستی بچه بالای 1 سال میده و من تمایل به نوزاد دارم 

نوزاد نگه داریش خیلی سخته تجربه میخواد 

سلام خوبین. 

به این آدرس ایمیل پیام بدین. من خانواده ای رو می شناسم که می تونن بهتون کمک کنند. انشالله که هر چی خیره همون پیش میاد.
rahil.sheybani.28@gmail.com

سلام خوبین .

کسی هست که می تونه بهتون کمک کنه. و یک خونواده سراغ داره. به این ایمیل پیام بدین. انشالله خیره

rahil.sheybani.28@gmail.com