ژپو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 4 عنوان سرپرستی 116 بازدید | 12 پست با سلام تمایل به سرپرستی نوزاد دختر دارم که مشروع باشد ولی کسی حاضر نمیشه لطفا راهنمایی کنید 1398/03/22 | 21:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خودمونینیم عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 10208 انشالله پیدا میشه برات عزیزم 😊 گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)
ستاره_٦٣ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 2562 میتونید برید قانونی اقدام کنید، البته روندش طولانیه، از نظر مالی و مسکن و توانایی شما و ... بررسی میکنن و اگر شرایطش رو داشته باشید کار انجام میشه، فکر کنم باید برید شیرخوارگاه ها بپرسید.
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 خب باید بری بهزیستی مشخصاتِ خودتو بگید فرم پرکنید بعد اونا میان درموردتون تحقیق میکنن بعدش تصمیم میگیرن که نوزاد به شما تحویل بدهندیانه یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 مجردیدیامتاهل؟ببینید اون بچه به خانواده نیاز داره یعنی نیتز داره که توی یه محیط خانوادگی رشدکنه تا کمبود عاطفه نداشته باشه یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ژپو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 4 مجردیدیامتاهل؟ ببینید اون بچه به خانواده نیاز داره یعنی نیتز داره که توی یه محیط خانوادگی رشدکنه تا ... متاهلم و یه خانواده مذهبی هستیم و از هرجهت میتونم طرفو مطمعن کنم
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 متاهلم و یه خانواده مذهبی هستیم و از هرجهت میتونم طرفو مطمعن کنم خو قانونی ازطریق بهزیستی اقدام کنید که مشکلی پیش نیاد یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ژپو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 4 خو قانونی ازطریق بهزیستی اقدام کنید که مشکلی پیش نیاد اخه بهزیستی بچه بالای 1 سال میده و من تمایل به نوزاد دارم
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 اخه بهزیستی بچه بالای 1 سال میده و من تمایل به نوزاد دارم نوزاد نگه داریش خیلی سخته تجربه میخواد یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ژپو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 4 نوزاد نگه داریش خیلی سخته تجربه میخواد من عاشق بچه هام کارمم با بچه هاست
راهییل عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 60 متاهلم و یه خانواده مذهبی هستیم و از هرجهت میتونم طرفو مطمعن کنم سلام خوبین. به این آدرس ایمیل پیام بدین. من خانواده ای رو می شناسم که می تونن بهتون کمک کنند. انشالله که هر چی خیره همون پیش میاد.rahil.sheybani.28@gmail.com
راهییل عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 60 متاهلم و یه خانواده مذهبی هستیم و از هرجهت میتونم طرفو مطمعن کنم سلام خوبین .کسی هست که می تونه بهتون کمک کنه. و یک خونواده سراغ داره. به این ایمیل پیام بدین. انشالله خیرهrahil.sheybani.28@gmail.com