ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط درهمین حد بدووون که مجبوره،البته عاشقم بود ولی میگه با رفتارت دلمو زدی،حالا اجبارا ازدواج میکنیم ...
وا مگه میشه اومدیم ازدواج کردین عاشق نشد چرا باید زندگیتو پای همچین چیزی بزاری ......جدایی خیلی آسونه به نظرتون 🤔این که چرا مجبوره چندتا چیز میاد تو ذهن آدم اولیش این که رابطه داشتین مجبورین ازدواج کنین !یا قول داده که ازدواج میکنه میخواد به قولش عمل کنه!یا خانوادت فهمیدن به خاطر این مجبوره...نمیدونم والا ولی در کل این حرفش خیلی بوداره .....مجبورم.....اون خودش با گارد داره میاد جلو بعدا چه جوری میشه الله اعلم.....شادیم داره زهر چشم میگیره ازت بعدا بگه من دوست نداشتم ومجبوری تورو گرفتم
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
عشق بعد از ازدواج اگه صورت بگیره پایدار تره چون با تمام خوبی و بدی هایی که از هم دیدید عشق بوجود آمده اما عشق قبل ازدواج معمولا بدون شناخته مرد ها تا وارد زندگی باهاشون نشی واقعا نمیشناسی شون حتی تو نامزدی پس أین عشق گاهی عواقب خوبی نداره