2777
2789
عنوان

اعتقاد به عشق بعد ازدواج دارید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 43 پست
خوشبحالتووووون،برای منم دعاااا کن لطفا ک عاقبت بخیر بشم😥

انشالله خوشبخت وعاقبت بخیر بشی عزیزم،اون از علاقه شما خبرداره؟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
اهاااا پس عاشقش کن😉

چطوری اخه،همه کاری کردم

الان میگه مجبورم شاید بعد باهم ساختیم عاشقت شدم😥

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری اخه،همه کاری کردم الان میگه مجبورم شاید بعد باهم ساختیم عاشقت شدم😥

وا یعنی چی مجبوره دوست پسرتون هست?

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
انشالله خوشبخت وعاقبت بخیر بشی عزیزم،اون از علاقه شما خبرداره؟

فداتشم،بله خبر داره

وا یعنی چی مجبوره دوست پسرتون هست?

نامزد

فقط درهمین حد بدووون که مجبوره،البته عاشقم بود ولی میگه با رفتارت دلمو زدی،حالا اجبارا ازدواج میکنیم ...

وا مگه میشه اومدیم ازدواج کردین عاشق نشد چرا باید زندگیتو پای همچین چیزی بزاری ......جدایی خیلی آسونه به نظرتون 🤔این که چرا مجبوره چندتا چیز میاد تو ذهن آدم اولیش این که رابطه داشتین مجبورین ازدواج کنین !یا قول داده که ازدواج میکنه میخواد به قولش عمل کنه!یا خانوادت فهمیدن به خاطر این مجبوره...نمیدونم والا ولی در کل این حرفش خیلی بوداره .....مجبورم.....اون خودش با گارد داره میاد جلو بعدا چه جوری میشه الله اعلم.....شادیم داره زهر چشم میگیره ازت بعدا بگه من دوست نداشتم ومجبوری تورو گرفتم 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
ببخشید شما ازدواج کردی ?ااین که هر کی به پستتون خورده خوب نبوده دلیل نمیشه بقیه هم خوب نباشن...اگه ب ...

هرچقد صداقت به خرج دادم بیشتر ضربه خوردم.

مردا اخلاقشون اینه که اگه دخترشاه هم باشی و اون پسرگدا،بازم فقط هدفش اینه که زن رو له کنه .

هیچکس خوب نیست هیچ مردی. مطمئن باشین به مرور میفهمین.

😊😊😊😊😊من دیدم خیلی هم دیدم خوبشو .....حداقل اطراف من این بوده.....فرقی نمیکنه همونطور که مرد بد هست زن بد هم هست.....

وا مگه میشه اومدیم ازدواج کردین عاشق نشد چرا باید زندگیتو پای همچین چیزی بزاری ......جدایی خیلی آسون ...

درخواستمو قبول میکنی؟؟؟

خدااااااا از زبونت بشنوه،نگرانی دیوونم کرده بخدا😥

عشق بعد از ازدواج اگه صورت بگیره پایدار تره چون با تمام خوبی و بدی هایی که از هم دیدید عشق بوجود آمده اما عشق قبل ازدواج معمولا بدون شناخته مرد ها تا وارد زندگی باهاشون نشی واقعا نمیشناسی شون حتی تو نامزدی پس أین عشق گاهی عواقب خوبی نداره