2777
2789
عنوان

اعتقاد به عشق بعد ازدواج دارید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 43 پست

اره کاملا اعتقاد دارم البته اگه خود اون طرف از قبل کسی رو دوست نداشته باشه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تا حدی اگرم عشق نباشه عادت و وابستگی هس و اینکه زیر یه سقف وقت داری دلشو ببری و لمشو بدس بیاری

خدااااااا از زبونت بشنوه،نگرانی دیوونم کرده بخدا😥

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
به هیچ عشقی و هیچ مرردی اعتقاد ندارم. همه ی مردهابلااستثنا موجودات کثیف و بدذاتی هستن

ببخشید شما ازدواج کردی ?ااین که هر کی به پستتون خورده خوب نبوده دلیل نمیشه بقیه هم خوب نباشن...اگه با مردهای کثیف روبه رو میشین یه تعییراتی در خودتون بدین شاید بهترینش بیاد سراغتون...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بله،من وهمسرم بدون عشق ودوستی،کاملاسنتی بادرنظر گرفتن معیار وملاک هامون ازدواج کردیم،صیغه عقد بینمون جاری شد مهر وعلاقه وعشق هم اومد والان 14ساله عاشقانه زندگی میکنیم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
بله بوده همهدچی به خودت بستگی داره من چیزیزکه خیلی بهش اعتقاد دارم تلقین هست هرچی هی بگی دوستش داری ...

اون عاشقم نیست،من هستم

بله چون خودم بعد ازدواج عاشق شدم 😊😊

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اون عاشقم نیست،من هستم

اهاااا پس عاشقش کن😉

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اره خودم

چطوری عاشقت شد،یکم توضیح میدی؟؟؟

خیلی کم 😒  اگه بخاد عشق بیاد همون دوران عقد باید بیاد  اگه نه بعد ازدواج فقط ی عادته 😒 ...

ارررررررررههههههه😥😥😥

بله،من وهمسرم بدون عشق ودوستی،کاملاسنتی بادرنظر گرفتن معیار وملاک هامون ازدواج کردیم،صیغه عقد بینمون ...

خوشبحالتووووون،برای منم دعاااا کن لطفا ک عاقبت بخیر بشم😥

چطوری عاشقت شد،یکم توضیح میدی؟؟؟

شوهرم ميگه از قبل منو دوست داشته ولي در ارتباط نبوديم

فاميل دوريم

وقتي اومد خواستگاري چون شرايطش خوب بود و ازش بدم نيومد قبول كردم

بعد ازدواج عاشقش شدم 

به نظرم اگه طرف رفتارش با ادم خوب باشه بعد ازدواجم ميشه عاشق شد

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
خوشبحالتووووون،برای منم دعاااا کن لطفا ک عاقبت بخیر بشم😥

ان شاالله خوشبخت بشین..ببخشید میشه توضیح بدین قضیه چیه چه جوری هست که شما عاشق این آقا هستید ولی اون نه..ولی میخواد بیاد خواستگاری ?

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........