2777
2789

مبارکه برا‌منم‌ دعا کن چن وقت اقدام بودی چن وقت از موعدت گذشته

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه برا‌منم‌ دعا کن چن وقت اقدام بودی چن وقت از موعدت گذشته

من آذر ماه پارسال قرص کلومیفن خوردم چون تنبلی تخمدان دارم باردار شدم ولی سقط شد.اما الان 3ماه بود اقدام کردیم بدون مصرف هیچ دارویی که خداروشکر این ماه جواب گرفتم .12روز عقب انداختم

مبارکه عزیزم علائم داشتی؟

مرسی عزیزم آره من با اول سقطی که داشتم با علائم اشنا بودم تکرر ادرار و درد سینه.اون اوایلم بی بیچک میزدم بعد از چند ساعت خط کمرنگی مینداخت

مرسی عزیزم آره من با اول سقطی که داشتم با علائم اشنا بودم تکرر ادرار و درد سینه.اون اوایلم بی بیچک م ...

برای منم دعا کن عزیزم 3روز دیگه موعدمه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
من آذر ماه پارسال قرص کلومیفن خوردم چون تنبلی تخمدان دارم باردار شدم ولی سقط شد.اما الان 3ماه بود اق ...

منم ۱۲ روز عقب انداختم دو سه روز پیش بی بی چکم حاله خیلییییی کمرنگ انداخت امروز باز گذاشتم قسمت t رنگ پخش شده بود

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
منم ۱۲ روز عقب انداختم دو سه روز پیش بی بی چکم حاله خیلییییی کمرنگ انداخت امروز باز گذاشتم قسمت t رن ...

الان دیگه وقت خوبیه بری آزمایش بدی جتما برو آزمایشگاه خصوصی

الان دیگه وقت خوبیه بری آزمایش بدی جتما برو آزمایشگاه خصوصی

اگه نشم هفته بعد میرم

عزیزم رفتی ازمایش؟

۲۰ روزه عقب انداختم بی بی چک من منفیه هیچ علایمی ام ندارم