2777
2789
عنوان

یکی حرف نامربوطی به من نسبت داده

143 بازدید | 12 پست

از فامیلای مادرم. گفته مارال حسادت طلاهای فلانیو داره خونشون نرو. همون خانوم طلاداره بهم گفت😏 از صبح که شنیدم دارم با خودم فکر میکنم من اصلا کجا و کی کاری انجام دادم که اون فکر کنه و تصمیم بگیره من حسودشم. اخه چرا هرکی دوتا النگو دست میکنه فکر میکنه بقیه باید حسادتشو بکنن. مغزم سوت کشید خواهرا. اخه من فامیلارو زود ب زود نمیبینم. بعدم سرم کلا تو کارای خودمه نه اظهار نظر میکنم نه کاری بهشون دارم. نمیدونم چرا اینجوری گفتن. یه لحظه خیلی دلم شکست

کسی ک اینو گفته مغز نداره ولش کن🙄

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانوم چرا اومد فوری به شما گف🤔شاید حرفه دله خودش بوده از زبونه یکی دیگه گفته🤐چقد زشته آدم بره ...

اره منم خودم تعجب کردم. یهویی اینو گفت تو خیابون جلوی بیمارستان دیدمش

اره منم خودم تعجب کردم. یهویی اینو گفت تو خیابون جلوی بیمارستان دیدمش

ولش کنین ایشون حتی اگه این حرفو‌ شنیده بودم نباید میزد حالام بذارین بگن نقششون تو زندگیتون چیه که بخواین وقت بذارین بهشون فکر کنین

سلام عزیزم زیاد به حرف اطرافیان اعتنا نکن وگرنه خیلی اذیت میشی

اخه من هیچوقت نه پشت کسی حرف میزنم نه اینکه بخوام خودمو مقایسه کنم باهاش. اینکه چرا رفتن گفتن مارال اینطوریه خیلی ناراحتم کرد

ولش کنین ایشون حتی اگه این حرفو‌ شنیده بودم نباید میزد حالام بذارین بگن نقششون تو زندگیتون چیه ...

هیچ نقشی که ندارن چون من زندگی خودمو دارم و سرم به اون بنده. فقط اینکه چه رفتاری کردم که اونا فک میکنن من حسودم ازارم داد

همون خانومه بود که گفتم طلاداره خودش اومد بهم گفت😑😑😑😑😑😑😑😑انگار پارچ اب یخ ریختن روم

گفت فلانی گفته خونت نیام که حسودیه طلاهامو نکنی؟! 

میگفتی کسی که این حرفا رو میزنه و اینجوری فکر میکنه معلومه خیلی ندید بدیده! 

غصه چی میخوری دختر؟ 

یه چرتی گفته، بگو روش دیگه ای نداشتین یا حرف دیگه ای نداشتین  بزنین تا مردم یه کم به طلاهاتون توجه کنن؟ 😁😁😁

نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒
گفت فلانی گفته خونت نیام که حسودیه طلاهامو نکنی؟!  میگفتی کسی که این حرفا رو میزنه و اینجوری ف ...

اره دقیقا همینجوری گفت. وای اصلا اگه منو میدیدی اب شدم ازین حرف. اخه خودم هم نتونستم هضم کنم چرا اینجوری گفتن. اصلا اونیکه این حرفو به خانوم طلایی😁 زده چرا گفته من. خودش حسود بوده انداخته گردن من؟ 

خانوم طلایی خواسته فیس کنه. اخه طلایی هم نداره ۴ تا النگو یه انگشتر. همین 😑😑😑😑😑😑