سلام خانوما من تازه ۱۰ ماهه که ازدواج کردم و شوهرم یه مرده فوقالعاده خوبیه خانوادشم همین طور خوبن شوهرم کارش ازاده و با خواهرش شریک و کلا خانوادگی کار میکنن توی مغازه شون هم خودش هم مادرش و خواهر دیگش ولی دوتا برادر داره که شهرستان زندگی میکنن و یکی شون بیکاره و یکی دیگشون یه زمین کوچیک داره که روش کار میکنه ولی محصول انچنانی نمیده و خرج دوتاشونو شوهرم و مادر شوهرم میدن که تو مغازه هستن ولی من سر خرج و مخارج زندگی قناعت میکنم و زیاد خرج نمیکنم که رو شوهرم فشار نباشه ولی وقتی میبینم شوهرم ظهر میره تا نصف شب کار میکنه زورم میاد که برادراش فقط بخورن و بخوابن کع خرجشونو ما بیدیم به نظرتون من خرج خونه رو زیاد کنم و دیگه قناعت نکنم یا پول دستی بیگیریم برا خودم و به کارتم بگم پول بریزه شوهرم و پس انداز کنم وضع مالیمونم متوسط هست
ارع منم از همین میترسم به نظرت چه جوری به شوهرم بگم که ناراحت نشه
بگو بزار روپای خودشون وایسن به تو تکیه میکنن هیچ تلاشی نمیکنن بعدم اگه خدای ناکرده اتفاقی افتاد ما خودمون جلو کی دستمونو دراز کنیم یکم به فکر اینده خودمونم باشیم اگه میتونی برای داداشات کار جور کن بزار خودشون به فکر زندگیشون باشن تو هم بیشتر به فکر زندگی خودمون باش 😊
وای اومیدوارم خوب گفته باشم😆
97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭 واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
بگو بزار روپای خودشون وایسن به تو تکیه میکنن هیچ تلاشی نمیکنن بعدم اگه خدای ناکرده اتفاقی افتاد ما خ ...
ولی مگه زناشون میزارن پدر شوهرم می خواست خونه ای داشت تو شهرستانی که اونا زندگی میکنن رهن بده یکمم پس انداز داشت اونارو بزاره ماشین سنگین بگیره یکشون کار کنه پدرشوهرم گفت یا این کارو کنیم یا برید تو خونه بشینید اصلا این کارو نکردن جاریم رفت نشست تو خونه مفت نذاشت شوهرش بره با پول رهن کار کنه منم اینقد زورم امد که شوهرم و مادرشوهرم باید خرج خانومو بده که نگو
ولی مگه زناشون میزارن پدر شوهرم می خواست خونه ای داشت تو شهرستانی که اونا زندگی میکنن رهن بده یکمم پ ...
یه چند وقت ندید یه تکونی به خودشون میدن بگو زیاد لی لی به لالا شون نزاره فکر میکنن شوهرت پدرشونه که باید بده بگو ول کن همین الان شوهرت به مشکلی بخوره فکر میکنی میان کمکش کننن بخدا نمیان بهش بگو اینو
97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭 واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃