2821
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 59 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل ازدواجم اونا همین شهرمون که هستیم بودنو اونام کار میکردن بعد ازدواجم اونا رفتن تقریبا یه مدتم یک ...

اگر  هزینه کافی برای خودت و زندگیت داری و چیزی همسرت کم نمیذاره، دست خانواده اش رو هم بگیره چیز بدی نیست...
خودت رو بگذار جای همسر. ببین خواهر و برادرت کم بیارن ایا کمک بهشون میکنی داشته باشی اضافه یا نه...
پس انداز هم بکن هرماه. ولی دست گرفتن راه دوری نمیره. ایشالا درامد همسرت چندبرابر شه

اگر  هزینه کافی برای خودت و زندگیت داری و چیزی همسرت کم نمیذاره، دست خانواده اش رو هم بگیره چیز ...

واقعا موندم  چکار کنم اگه این روند ادامه پیدا کنه که میترسم عادت کنن اگه نه زشته شوهرم دلش نمیاد ولشون کنه 

به نظرتون پس اندازم رو مخفی کنم و طلا بخرم یا با شوهرم در میون بزارم 

اگه میدونی مشکلی با این کار نداره بهش بگو

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
واقعا موندم  چکار کنم اگه این روند ادامه پیدا کنه که میترسم عادت کنن اگه نه زشته شوهرم دلش نمیا ...

مدیریت مالی رو خودت میتونی انجام بدی عزیزم... اگه چندین ماه مقداری پول بهشون کمک کرد، ماه بعدی یه خرج سنگینی رو عنوان کنی که پولی باقی نمونه....
اما باز هم چیز بدی نیست که هر از چندگاهی کمکی بتونه به خانواده اش بکنه.. تفاقا تو فکر همسرتون این جا میفته خانمم اینقدر بخشش داره که مانع نمیشه کمکی به خانواده ام بکنم.
ناراحتی تون رو به ایشون نشون ندید. اما شما هم پس انداز خودتون رو هرماه داشته باشید، هم هرازچندگاهی یه خرج سنگینی بتراشید که برای شما کامل خرج بشه درامدشون..

نه مشکلی نداره تازه تشویقم میکنه 

پس بهش بگو 

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
عزیزم به نظر اگه این روند ادامه پیدا کنه عادت میکنن یا خودشون رو جمو جور میکنن

عادت میکنن چون دیدم میگم توقعشونم به مرورمیره بالا 

مدیریت مالی رو خودت میتونی انجام بدی عزیزم... اگه چندین ماه مقداری پول بهشون کمک کرد، ماه بعدی یه خر ...

درسته فکر میکنم باید برا خودم بیشتر خرج کنم تا اینکه جاری خرج کنه 

عادت میکنن چون دیدم میگم توقعشونم به مرورمیره بالا 

مادرشوهرم خیلی شوهرمو دوست داره برادراشم حسودی میکنن خودشون که زیاد نه حاریام خیلی حسودی میکنن به منو زندگیم چون ما خداروشکر همه چیمونو داریم مادرشوهرمم عروسی خیلی خوبی گرفت برام جهازشونم که خیلی خوب بود به بقیه اینقد خوب نداده میترسم بعدا بگن وظیفته و پرتوقو بشن البته به اونام زمین داده ولی فکر میکنن ما دیگه چقد بخور بخور داریم 

مادرشوهرم خیلی شوهرمو دوست داره برادراشم حسودی میکنن خودشون که زیاد نه حاریام خیلی حسودی میکنن به من ...

خب دستو پا چلفتی هستن مگه برن کار کنن زحمت بکشن وظیفه شوهرت نیست که بخدا بعد توقعشون میره بالا فکر میکنن هرچی دارید برای اوناست 

خب دستو پا چلفتی هستن مگه برن کار کنن زحمت بکشن وظیفه شوهرت نیست که بخدا بعد توقعشون میره بالا فکر م ...

ارع منم از همین میترسم به نظرت چه جوری به شوهرم بگم که ناراحت نشه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز