سلام خانوما من تازه ۱۰ ماهه که ازدواج کردم و شوهرم یه مرده فوقالعاده خوبیه خانوادشم همین طور خوبن شوهرم کارش ازاده و با خواهرش شریک و کلا خانوادگی کار میکنن توی مغازه شون هم خودش هم مادرش و خواهر دیگش ولی دوتا برادر داره که شهرستان زندگی میکنن و یکی شون بیکاره و یکی دیگشون یه زمین کوچیک داره که روش کار میکنه ولی محصول انچنانی نمیده و خرج دوتاشونو شوهرم و مادر شوهرم میدن که تو مغازه هستن ولی من سر خرج و مخارج زندگی قناعت میکنم و زیاد خرج نمیکنم که رو شوهرم فشار نباشه ولی وقتی میبینم شوهرم ظهر میره تا نصف شب کار میکنه زورم میاد که برادراش فقط بخورن و بخوابن کع خرجشونو ما بیدیم به نظرتون من خرج خونه رو زیاد کنم و دیگه قناعت نکنم یا پول دستی بیگیریم برا خودم و به کارتم بگم پول بریزه شوهرم و پس انداز کنم وضع مالیمونم متوسط هست
ایرادی نداره به برادرهاشون کمک کنن، توی اکثر خانواده ها این روال هست، چون همیشه یک آدم تنبل پیدا میشه، یا یکی که محتاجه یعنی تلاش هم میکنه ولی کافی نیست... اگر برادر شوهر شما تنبله که صد در صد خرج خودتون رو بیشتر کنید و پول هم پس انداز کنید. اما اگر واقعا تلاش میکنه ولی کمه ایرادی نداره بنظرم همسرتون کمکش کنه... اما شما هم از حقوقات خودتون نگذرید چون به مرور زمان وظیفه میشه
لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم ☘☘☘☘☘☘