سلام.من تو تاپیکه قبلیمم گفتم که پدرم و پسره برادرم رو چهل روزه پیش تو تصادف از دست دادم.بچه امم ۴۵ روزه پیش سقط کردم.حاله روحیم خیلی خرابه.دوهفته پیش برادرشوهرم به شوهرم گفت بیاین بعده چهلم بریم مسافرت .الان باز به شوهرم گفته ولی من گفته بعد از مراسم چهلم تا دوهفته جایی نمیام.بعدش حرفی ندارم چون حاله روحی و جسمیم اصلا خوب نیست.شوهرم به برادرش گفت سه هفته دیگه میتونیم بیایم اگه میبینی هوا گرم میشه معطل ما نشو خودتون برید.شوهرم خیلی دلش میخواد باهاشون بریم البته جاریم اصلا اهله کار کردن تو سفر نیست و اونا بچه دارن و ما تو بحران از دست دادن بچمون .به نظرتون به جاریم پیام بدم که دوست داریم بیایم اگه صبر کنین؟
شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻