2777
2789
عنوان

میشه بیاین.😔

152 بازدید | 17 پست

سلام.من تو تاپیکه قبلیمم گفتم که پدرم و پسره برادرم رو چهل روزه پیش تو تصادف از دست دادم.بچه امم ۴۵ روزه پیش سقط کردم.حاله روحیم خیلی خرابه.دوهفته پیش برادرشوهرم به شوهرم گفت بیاین بعده چهلم بریم مسافرت .الان باز به شوهرم گفته ولی من گفته بعد از مراسم چهلم تا دوهفته جایی نمیام.بعدش حرفی ندارم چون حاله روحی و جسمیم اصلا خوب نیست.شوهرم به برادرش گفت سه هفته دیگه میتونیم بیایم اگه میبینی هوا گرم میشه معطل ما نشو خودتون برید.شوهرم خیلی دلش میخواد باهاشون بریم البته جاریم اصلا اهله کار کردن تو سفر نیست و اونا بچه دارن و ما تو بحران از دست دادن بچمون .به نظرتون به جاریم پیام بدم که دوست داریم بیایم اگه صبر کنین؟

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

اینم بگم اگه بریم خیلی از کارا میافته رو دوشه من تو سفر چون جاریم اصلا اهله کار نیست.منم خیلی ضعیف شدم ۷ کیلو کم کردم و حالمم خوب نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتون دونفره برید.یه سفری ک نخای خیلی هم کار کنی و بیشتر روحیه ات عوض بشه و حال روحیت خوب بشه.

اصلا نمیدونم چطوری هنوز زنده ام.نمیدونم چی میخوام و چیکار باید بکنم.زندگیم انگار روی یه زمان ایستاده.گیجم

خدارحمتشون کنه.  من باشم دوهفته بعدش میرم یکم حال و هوات بهتربشه

نمیدونم با کی بریم کسی نیست باهاش بریم.شوهرمم خیلی به هم ریخته آخه بابام عینه کوه پشتمون بود همیشه .نمیتونه رانندگی کنه.میدونم برادرشم اونقدر دلسوز نیست که به خاطرش صبر کنه حتما هفته دیگه میره

اگه برات کار نکردن جاریت مهم نیس و حرص نمیخوری و خودخوری نمیکنی برو.خودت بسنج ببین کفه ی ترازو ب کدوم طرف بیشتر حالت خوب میشه یا اینک بدتر میشی.

عزیزم خدارحمتشون کنه ولی تو داغون بشی مگه اونابرمیگردن اوناهم راضی نیست به ناراحتی توخواست خدابوده د ...

نه برنمیگردن ولی با نبودشون انگار دیگه نمیتونم زندگی کنم

اگه برات کار نکردن جاریت مهم نیس و حرص نمیخوری و خودخوری نمیکنی برو.خودت بسنج ببین کفه ی ترازو ...

اصلا نمیدونم چی میخوام و چی باید بکنم

نه برنمیگردن ولی با نبودشون انگار دیگه نمیتونم زندگی کنم

خدارحمتشون کنه مرگ برای همه هست شماهم سعی کن یکم خودتونو آروم کنین اینجوری داغون میشین انشالله به زودی بچه دارمیشی 

اصلا نمیدونم چی میخوام و چی باید بکنم

حق داری گلم.سخته.کاش حداقل با کسی میرفتی ک شرایط و حالتون را بیشتر درک میکرد.

اینم بگم اگه بریم خیلی از کارا میافته رو دوشه من تو سفر چون جاریم اصلا اهله کار نیست.منم خیلی ضعیف ش ...

سلام دنیا جان برات آرزوی موفقیت و دوری از غم و غصه رو دارم انشاا. بقاء عمر شما باشه

آدم مسافرت میره که از فضای خونه و اون همه کار راحت بشه اینجور که شما میگی پس تو مسافرت هم که همش باید کار کنی

اصلآ مسافرت باجاری نچسبه

به نظرم بعد مراسم چهلم یاخودتون دوتایی یا با خانواده ی خودتون برید

بازم تصمیم گیرنده خودت هستی

گاهی سرسری رد شو وزندگی کن دقت زیادی د ق ت میدهد