2777
2789
20 روزه ماینوکسیدیل میزنم ریزشم بدتر شده

نزززززززن😧😧😧😧😧😧😧

شروع ریزش من از شامپوی حاوی ماینوکسیدیل بود که برا حجم بهم داده بود داروخونه

تو یه نظرسنجی همههههههه گفتن ماینوکسیدیل باعث ریزششون شده قطعش کن فوری

20 روزه ماینوکسیدیل میزنم ریزشم بدتر شده

ماینوکسیدیل خیلی بده تاثیرش فقط تازمانی هست که میزنی قطع که بکنی دوباره میریزه، البته خیلی از موادی که برا تقویت مو هست شاید اولش یه ریزش بیشتری بیاره ولی موقتی هست، رزماری بزن خیلی خوبه، خود رزماری هم اولش احتمالش هست ریزش رو بیشتر کنه ها ولی بعدش هم ریزش قطع میشه هم تارموهایی که داری رو کلفت میکنه هم موی حدید درمیاری، البته باید صبر داشته باشی و یه سالی استفاده کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نزززززززن😧😧😧😧😧😧😧 شروع ریزش من از شامپوی حاوی ماینوکسیدیل بود که برا حجم بهم داده بود داروخون ...

دقیقا 

حق با شماست

ماینوکسیدیل فقط تا وقتی که ازش استفاده میکنی خوبه

به محض قطع کردنش ریزش چندین برابر میشه

اصلا افتضاح میشه

وحشتناک

نزززززززن😧😧😧😧😧😧😧 شروع ریزش من از شامپوی حاوی ماینوکسیدیل بود که برا حجم بهم داده بود داروخون ...

دکتر متخصص نوشته خب ریزش موی ارثی دارم درمانی نیست به جز این بشینم تا کچل شم تو بروشور زده تا دوماه طبیعیه بعد ریزش بعد شش ماه قطع میشه

طبیعیه افراد تو اون دوماه نپیتونن تحمل کنن صبر نمیکنن میذارنش کنار بعد میان به همه میگن ماینو ریزش میاره

و دیگر هیچ...

دقیقا  حق با شماست ماینوکسیدیل فقط تا وقتی که ازش استفاده میکنی خوبه به محض قطع کردنش ریزش چ ...

خب تمام دکترهای پوست میگن ماینو برای افرادیه که ریزش ارثی دارن و رویش موی کاذب میاره ادم خودشو فکرش این یعنی چی یعنی تا اخر عمر نباید قطع شه

و دیگر هیچ...

دقیقا  حق با شماست ماینوکسیدیل فقط تا وقتی که ازش استفاده میکنی خوبه به محض قطع کردنش ریزش چ ...

وای برا من که از بار اول که زدم ریزش گرفتم نصف موهام رف خدا ازش نگذره ماینوکسیدیل چیزیه که معروفه به این دلیل, مردم عامه ممکنه ندونن اما اونا حتمن میدونن باعث ریزش میشه