2777
2789

شامپوتو عوض کن شامپو بچه الوئورا فیروز بزن

من اینطوری ریزشم قطع شد

شنیدم روغن مربع هم خوبه بجا تبلیغ میکنن تو اینستا به اسم "محصول خوب" 

یه سرچ بکن

یبارم با روغن بادوم تلخ ریزشم قط شد اما شامپوتو حتمن بچه بگیر

استرساتم کم کن

روزی بیست دقیقه مدیتیشن کن

پوست سرتم اروم ماساژ بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شامپوتو عوض کن شامپو بچه الوئورا فیروز بزن من اینطوری ریزشم قطع شد شنیدم روغن مربع هم خوبه بجا تبل ...

ممنون گلم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
شامپوتو عوض کن شامپو بچه الوئورا فیروز بزن من اینطوری ریزشم قطع شد شنیدم روغن مربع هم خوبه بجا تبل ...

من موهام چربه شامپو بچه تمیزش نمیکنه یه بار یه دونه خالی کردم رو سرم تا تمیز شد

و دیگر هیچ...

کامل قطع شد؟ میشه کامل نحوه استفادشا بگید؟ چه مارکی بگیرم؟ 

بله قطع میشه ولی خوب یه چندتایی تو روز هم طبیعیه دیگه که بریزه، هم اینکه موی جدید هم دراوردم، ولی الان بیشتر از یه ساله دارم هرروز میزنم، مارک باریج اسانس دو نوع داره یکی اسانس یکی روغن، من اسانسش رو گرفتم، ولی مطمین باش اگر مدام بزنی موهات پرمیشه

اره یک شعبه اش مشهد بلوار بعثت هست نزدیک. منزل ماست ولی هنوز نرفتم مغازه اش ولی پیج اینستاش خیلی تعریف میکنن مشتری ها

من موهام چربه شامپو بچه تمیزش نمیکنه یه بار یه دونه خالی کردم رو سرم تا تمیز شد

قدرت پاک کنندگیش بالا نیس برای موی چرب شاید مناسب نباشه. اما برا من جواب داد گرچه منم به همین دلیل گذاشتمش کنار بعدها, البته اوایل عالی پاک میکرد نمیدونم چرا بعد یه مدت موهام تمیز نمیشد باهاش

مارک خاصی میشناسی؟ از کجا بگیریم اصل باشه؟؟

مارک باریج اسانس از داروخانه بگیر، هم روغن داره هم اسانس من اسانسش رو گرفتم، ولی مدام بزن و وسطش ول نکنی حتما انشالله تاثیرش رو میبینی 

بله قطع میشه ولی خوب یه چندتایی تو روز هم طبیعیه دیگه که بریزه، هم اینکه موی جدید هم دراوردم، ولی ال ...

قبل حمام بزارم بمونه؟ چن ساعت؟ 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
اره یک شعبه اش مشهد بلوار بعثت هست نزدیک. منزل ماست ولی هنوز نرفتم مغازه اش ولی پیج اینستاش خیلی تعر ...

اره منم دیروز اونجا کارداشتم اما هنوز نخریدم من تو فکرم آرگانشو بخرم. مربع هم برا داداشم شاید بخرم موهاش میریزه