2777
2789
نه اگرخوبش کنه قطعش نمیکنم تا آخر عمرم مثل مسواک زدن 

منم خیلی ریزش داشتم  دیگه از این استفاده کردم، به خودم مهلت یه ساله دادم که نتیجش رو ببینم، آخه هرروز آدم هی بره چک کنه موهاشو براش کلافه کننده میشه، ولی خداروشکر خوب بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماینوکسیدل رو استفاده کن.ارثی فرق داره

اره ارثیه 😐بعد از یه دوره کامل ازمایشات و تغییر سیزده تا دکتر پوست آخری گفت ژنتیکیه چون مادرم طاسه راهی نیست جز این تا اخر عمر میزنم فقط حاملگی رو نمیدونم چکار کنم

و دیگر هیچ...

خب تمام دکترهای پوست میگن ماینو برای افرادیه که ریزش ارثی دارن و رویش موی کاذب میاره ادم خودشو فکرش ...

عزیزم من منظورتون از جمله ی آدم خودشو فکرش متوجه نشدم. منظورتون چیه؟

عزیزم من منظورتون از جمله ی آدم خودشو فکرش متوجه نشدم. منظورتون چیه؟

میگم دکتر میگه رویش موی کاذب میاره یه خورده ادم فکر کنه یعنی چی یعنی کاذب به محض قطع همش میریزه باید استفاده بشه تا اخر عمر 

فقط حاملگی گیر میکنه ادم

و دیگر هیچ...

شما ارثی نبوده خداروشکر ارثی باور کن هیچی درستش نمیکنه

نه ارثی نبوده، ولی مطمین باش برا ارثی رو هم نتیجه میده چون من ابروهایه پری نداشتم هروقت به موهام میزدم به ابروهام هم میزدم الان ابروهامم خیلی بهتر شده 

ازدواج کردید ؟ سونوگرافی از تخمدان و رحم دادید ؟ آزمایش هورمونی ال اچ ، اف اس اچ ، تستسترون و ... دا ...

نه مجردم ولی سونو مشکل ندلشت گلم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
میگم دکتر میگه رویش موی کاذب میاره یه خورده ادم فکر کنه یعنی چی یعنی کاذب به محض قطع همش میریزه باید ...

آهان بله الان متوجه حرف شما شدم

ببین عزیزم اگه یک مقدار راجع به ماینوکسیدیل توی منابع داروسازی مطالعه کنین و با دکترا مشورت کنین متوجه میشین که ماینوکسیدیل خاصیت اتساع عروق داره و در گذشته به عنوان داروی فشار خون مصرف میشده. بعد ها تاثیرش روی ضخیم شدن تارهای نازک مو متوجه شدن. احتمال داده میشه که به خاطر اتساع عروق نزدیک به فولیکول موی سر، موهای نازک ضخیم میشن. حتی خیلی از پزشکان معتقدن که مکانیسم اثر ماینوکسیدیل دقیقا مشخص نیست.

اگه شما دنبال سلامت موهاتون هستین و میخواین ریزشتون کم بشه بهتره در وهله اول علت اصلی ریزش رو پیدا کنین بعد برین دنبال درمان. یکی مشکلات بزرگ افرادی هستن که خودسرانه میرن سراغ ماینوکسیدیل.

ریزش مو فقط آندروژنیک نیست که شخص برای درمان بره سراغ ماینوکسیدیل. عوامل دیگه ای هم باعث ریزش میشن مثلا

استرس

بهم خوردن تعادل هورمونی بعد زایمان

تماس نرم کننده با کف سر

تماس ماسک مو های آماده با کف سر

شامپو های با سولفات بالا

چربی بیش حد و کنترل نشده کف سر

بعضی خوراکی ها

قارچ و مشکلات پوستی کف سر

کمبود بعضی ویتامین ها و مواد معدنی

کم خونی

و....

درمان ریزش مو حوصله و وقت میخواد. و بهتره از روش های طبیعی که عوارض جانبی کمتری دارن استفاده بشه.

آهان بله الان متوجه حرف شما شدم ببین عزیزم اگه یک مقدار راجع به ماینوکسیدیل توی منابع داروسازی مطال ...

ئکسال و سه ماهه ریزش دارم هر آزمایشی فکر شو کنی دادم هر دارویی که فکرشو کنی پنج میلیون خرج کردم 13 تادکتر پوست عوض کردم دکتر اخر گفت تو هیچ مشکلی نداری خانوادتون موهاتون چه طوره خب منم مامانم طاسه! بعد اونهمه دوا درمون کاملا واصحه وقتی خوب نشه یعنی مادزش طاسه اینم ارثی طاس میشه دیگه دکترم ماینوکسیدیل نوشت چون راهی نمونده

بله قبلا داروی فشار خون بوده 

و دیگر هیچ...

ئکسال و سه ماهه ریزش دارم هر آزمایشی فکر شو کنی دادم هر دارویی که فکرشو کنی پنج میلیون خرج کردم 13 ت ...

عزیزم انشاالله که نتیجه مطلوب بگیری از ماینوکسیدیل.

با این توضیحاتی که فرمودین ریزش موی شما ارثی هست و طبیعتا یکی از راه های درمان ماینوکسیدیل هستش. حتما در مورد مصرفش دقت کنید و دقیق و مرتب طبق نظر پزشک ازش استفاده کنید

امیدوارم با حرفام باعث رنجش خاطر شما نشده باشم.🌸

اگه ناراحتتون کردم واقعا معذرت میخوام.🌸

ماینوکسیدیل هم درست مثل هر داروی دیگه باید دقیق و درست و طبق نظر پزشک استفاده بشه.

متاسفانه عوارض جانبی هم داره که با مصرف صحیح و زیر نظر پزشک میشه کنترلش کرد.

و باز هم متاسفانه گاها افرادی میرن سراغ ماینوکسیدیل که ریزش خفیف دارن.

اگه دوست داشتی یه سر به پیج haircare_sogand هم بزن. خیلی اطلاعاتت زیاد میشه. پیج بسیار مفیدیه.

عزیزم انشاالله که نتیجه مطلوب بگیری از ماینوکسیدیل. با این توضیحاتی که فرمودین ریزش موی شما ارثی هس ...

عزیزم چرا فکر کردی منو ناراحت کردی؟حرفی نزدی که!خیلیم ممنونم ازت😙

و دیگر هیچ...

عزیزم چرا فکر کردی منو ناراحت کردی؟حرفی نزدی که!خیلیم ممنونم ازت😙

خواهش میکنم عزیزم🌹

انشاالله مشکل موهات رفع بشه و به نتیجه دلخواهت برسی

خوشبخت و سرحال و شاداب باشی😊🌸