2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه ربط داره  زندگي كه با دروغ شروع شه به لعنت خدا نمي أرزه

بله اینو منم میدونم، ولی متاسفانه یه عده اینکار رو میکنن، هم زندگی خودشونو دوباره خراب میکنن هم طرف مقابل رو. منظورم این بود یکی بخواد کلک بزنه براش راه زیاد باز گذاشتن 

الان بعضی وکیلا پول میگیرن کلا اسم شوهر رو از شناسنامه و ثبت احوال پاک میکنن 

خب بالاخره مشخص میشه مگر اینکه کلا از اون شهر برن، بقیه مسائلم جای خود داره که مشخص میشه خانم یکبار ازدواج کرده، و اگر آقا بعدا متوجه این دروغ بشه اون عقد باطله و فسخ میشه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
ایشاالله شماهم یه ازدواج خوب داشته باشی وخوشبخت بشی فقط برای دومی خیلی تحقیق کن ودقت

ممنون عزیزدلم انشاالله به امید خدا 😘

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
فعلا نه عزیزم میخوام بدونم کی ازدواج مجدد کرده وچه جوری شوهرش فهمیده ازدواج دوباره داشته 😊

من 

وقتی اومد خاستگاریم خب میدونست مطلقه هستم دیگه چیزه پنهان کردنی نیست، بالاخره قبله خاستگاری تحقیق که میکنن متوجه میشن 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز