2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 39 پست
خب بالاخره مشخص میشه مگر اینکه کلا از اون شهر برن، بقیه مسائلم جای خود داره که مشخص میشه خانم یکبار ...

بله متوجه میشن هم زندگی خودش دوباره خراب میشه هم زندگی طرف مقابلش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزدلم انشاالله به امید خدا 😘

فقط خواهشا اصلا عجله نکن، و با اولین خاستگار حول نشو و فکر نکن همین یه دونه خاستگار وجود داره با چشمه باز و به دور از احساس انتخاب کن و شرایط برای کسی که یه بار طعمه جدایی رو چشیده فرق میکنه ، مجرد موندن خیلی خیلی بهتر از تکراره اشتباهه قبلیه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
فقط خواهشا اصلا عجله نکن، و با اولین خاستگار حول نشو و فکر نکن همین یه دونه خاستگار وجود داره با چشم ...

نه عجله ای واسه ازدواج ندارم اصلا فعلا هدفم اینکه به خواسته هام برسم بعدش به ازدواج دوم فکرکنم فقط یه سوال بودتو ذهنماومد پرسیدم  ممنون گلی که از تجربه هات میگی😊

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
من  وقتی اومد خاستگاریم خب میدونست مطلقه هستم دیگه چیزه پنهان کردنی نیست، بالاخره قبله خاستگار ...

شوهرتون ازدواج‌اولشون بودن؟

الان خوشبختی باهاش

نه عجله ای واسه ازدواج ندارم اصلا فعلا هدفم اینکه به خواسته هام برسم بعدش به ازدواج دوم فکرکنم فقط ی ...

خواهش میکنم گلم موفق باشی تو تمامه مراحله زندگیت عزیزم😍😍😍

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
شوهرتون ازدواج‌اولشون بودن؟ الان خوشبختی باهاش

نه اونم اردواجه دومش بود البته تو دورانه عقد جدا شدن، خوبه بد نیست اما اگه به گذشته برمیگشتم  شاید ازدواج نمیکردم (البته اینکه الان قهریم تواین نظرم بی تاثیر نیست😅😅😅😅)

نه اونم اردواجه دومش بود البته تو دورانه عقد جدا شدن، خوبه بد نیست اما اگه به گذشته برمیگشتم  ش ...

انشاالله خوشبخت باشی عزیزدلم اشکالی نداره غم به دلت راه نده از هر لحظه زندگیت لذتشوببر بیخیال غمو غصه 😉😉

انشاالله خوشبخت باشی عزیزدلم اشکالی نداره غم به دلت راه نده از هر لحظه زندگیت لذتشوببر بیخیال غمو غص ...

ممنون عزیزم همچنین شما، چشم غم نبینی گلم ، شیرینه زندگی به همین قهر و آشتیاست

ممنون عزیزم همچنین شما، چشم غم نبینی گلم ، شیرینه زندگی به همین قهر و آشتیاست

قربونت عزیزم فعلا چشم ما ترسیده از ازدواج توکلم به خداس هرچی خیرصلاح توزندگیمه اونو بکنه 😘😘

قربونت عزیزم فعلا چشم ما ترسیده از ازدواج توکلم به خداس هرچی خیرصلاح توزندگیمه اونو بکنه 😘😘

کاملا حق داری، مار گزیده از ریسمانه سیاه و سفید میترسه ، ان شاءالله بهترینها برات اتفاق بیافته و به وقتش کسی که تو شادی و عشق و رفاه غرقت کنه نصیبت بشه و تمامه غمها و سختیاتو بشوره ببره❤❤❤❤❤

کاملا حق داری، مار گزیده از ریسمانه سیاه و سفید میترسه ، ان شاءالله بهترینها برات اتفاق بیافته و به ...

عزیز دلمی انشاالله به امید خدا 

توهم انشالله خوشبخت باشی لبات ودلت همیشه بخنده آرزوی خوشبختی واست دارم دوست گلم 😍😍

عزیز دلمی انشاالله به امید خدا  توهم انشالله خوشبخت باشی لبات ودلت همیشه بخنده آرزوی خوشبختی و ...

ممنون عزیزم😍😍😍😍

منم یکبار جدا شدم بنظرم با کسی یکبار جدا شده ازدواج کنی بهتر دو طرف تجربه دارن و زندگی رو بهتر میف ...

۲ساله فعلا واسه ازدواج مجدد فکر نمیکنم تمام فکر ذهنم وتلاشم اینکه به هدفام برسم همین فعلا گزینه اخرو واسه ازدواج گذاشتم