ارغوان۱ مدیر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 عنوان بچه دوم | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 81 پست کیا با بچه دوم موافقن؟ کسایی که دوتا بچه دارن تجربیاتشون لطفاً بگن راضی بودن ؟ کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁 1398/03/21 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 تاالان میگفتم تک فرزندی.. یکی دو هفتست عجیب متحول شدم میگم یدونه دیگه بیارم .انگار خدا ب دلم انداخته منم مثل شما هستم میگفتم همین کافیه .ولی میبینم تنهاس دلم میسوزه براش .خودمم به قول شما متحول شدم 😁 کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 من دوتا دختر دارم با فاصله ی سنی ۳سال و ۵ماه داشتن دوتا بچه واقعا شیرینه.اما با فاصله ی کم واقعا نی ... همه اینا رو خیلی بهش فکر میکنم .به خاطر همین تردید دارم از طرفی هم بزرگتر بشه فکر نکنم دیگه بیارم چون از اب و گل در اومده بیخیال میشم فکر کنم 😁 کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 واسه الان که خیلی خوبه بزرگه مراقب کوچیکس ولی نمیدونم بزرگتر بشن هم میتونن با هم جور در بیان یا نه ... ایشالا دوستای خوبی میشن کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 ناخواسته بود ولی چاره ایی هم جزنگهداریش نبود بله خدا حفظشون کنه 😍 کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 منک دومیو باردارم بنظرم نمیشه تنها باشه بچه هم بازی میخواد بزرگ میشه پشتوانه میخواد بالاخره پدرمادر ... بله درسته اخه اولی یه کم شیطونه 😁 کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 ممنون از نظر و راهنمایی همتون کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
merhsan65 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2343 همه اینا رو خیلی بهش فکر میکنم .به خاطر همین تردید دارم از طرفی هم بزرگتر بشه فکر نکنم دیگه بی ... در کل خیلی خوبه.باهم سرگرم میشن.کلی وقت واسه هم میدارن و مخصوصا چون بچه های من هردو دخترن باهم دعوا و جدل کمتری دارنتجربه مون رو گفتم بانو جان. خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
merhsan65 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2343 عزیزم شماکارخاصی کردین دخترشد؟ نه خانمی .فقط سپردم بخدااتفاقا دومی رو روزهای تخمک گذاری اقدام کردیم. خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79051 ولی خیلی سخته میشه برای خودتون منکه الانم روحیه مو از دست دادم واقعا سختمهپسرم بریز بپاش میکنه دیگه در توانم نیس خونه رو تمیز کنمشوهرمم خیلی حساسه به تمیزی خونه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 در کل خیلی خوبه.باهم سرگرم میشن.کلی وقت واسه هم میدارن و مخصوصا چون بچه های من هردو دخترن باهم دعوا ... خوبه که هر دو به جنس هستن باهم راحتتر کنار میان ممنون از راهنماییت کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 منکه الانم روحیه مو از دست دادم واقعا سختمه پسرم بریز بپاش میکنه دیگه در توانم نیس خونه رو تمیز کنم ... والای نگووو از بریز و بپاش حالا خوبیش اینه من همسرم کمک میکنه کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79051 الان۱۴ماهشه اولی🙈🙈🙈🙈 برای شیر دادن سختت نیس گلم؟بنظرت اولی اذیت نمیشه؟تا زایمان کنی تازه میشه 17_18ماهشمنکه همش تو خیالاتم امروز میگفتم خوبه تو روز که اولیم بیداره به دومی شیر خشک بدم که عذاب نکشه اولیم😞 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79051 والای نگووو از بریز و بپاش حالا خوبیش اینه من همسرم کمک میکنه من اخه شوهرم راننده هس طفلی 15روز یه بار میاد خونه اونم توقع داره بهترین غذا رو بپزم و خونه تمیز باشه خداییش خودشم جارو و اینارو انجام میده طفلی خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 من اخه شوهرم راننده هس طفلی 15روز یه بار میاد خونه اونم توقع داره بهترین غذا رو بپزم و خونه ت ... کلا سختی داره دیگه منم میگم خیلی هم بیخیال باشم ممکنه اونم سرد بشه ولی از صبح کلی بدو بدو میکنم ولی باز میبینم انگار اونجوری که باید تمیز نیست 😔 کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
benjamini عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 8399 من بچه دومم خیلی اذیتم میکنه😥نمیدونم چرا یسره گریه میکنه چند هفتست اینطوری شده😭