2777
2789
تاالان میگفتم تک فرزندی.. یکی دو هفتست عجیب متحول شدم میگم یدونه دیگه بیارم .انگار خدا ب دلم انداخته

منم مثل شما هستم میگفتم همین کافیه .ولی میبینم تنهاس دلم میسوزه براش .خودمم به قول شما متحول شدم 😁

کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
من دوتا دختر دارم با فاصله ی سنی ۳سال و ۵ماه داشتن دوتا بچه واقعا شیرینه.اما با فاصله ی کم واقعا نی ...

همه اینا رو خیلی بهش فکر میکنم .به خاطر همین تردید دارم  از طرفی هم بزرگتر بشه فکر نکنم دیگه بیارم چون از اب و گل در اومده بیخیال میشم فکر کنم 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منک دومیو باردارم بنظرم نمیشه تنها باشه بچه هم بازی میخواد بزرگ میشه پشتوانه میخواد بالاخره پدرمادر ...

بله درسته اخه اولی یه کم شیطونه 😁

همه اینا رو خیلی بهش فکر میکنم .به خاطر همین تردید دارم  از طرفی هم بزرگتر بشه فکر نکنم دیگه بی ...

در کل خیلی خوبه.باهم سرگرم میشن.کلی وقت واسه هم میدارن و مخصوصا چون بچه های من هردو دخترن باهم دعوا و جدل کمتری دارن

تجربه مون رو گفتم بانو جان.

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
ولی خیلی سخته میشه برای خودتون

منکه الانم روحیه مو از دست دادم واقعا سختمه

پسرم بریز بپاش میکنه دیگه در توانم نیس خونه رو تمیز کنم

شوهرمم خیلی حساسه به تمیزی خونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
در کل خیلی خوبه.باهم سرگرم میشن.کلی وقت واسه هم میدارن و مخصوصا چون بچه های من هردو دخترن باهم دعوا ...

خوبه که هر دو به جنس هستن باهم راحتتر کنار میان 

ممنون از راهنماییت

منکه الانم روحیه مو از دست دادم واقعا سختمه پسرم بریز بپاش میکنه دیگه در توانم نیس خونه رو تمیز کنم ...

والای نگووو از بریز و بپاش 

حالا خوبیش اینه من همسرم کمک میکنه

الان۱۴ماهشه اولی🙈🙈🙈🙈

برای شیر دادن سختت نیس گلم؟

بنظرت اولی اذیت نمیشه؟

تا زایمان کنی تازه میشه 17_18ماهش

منکه همش تو خیالاتم امروز میگفتم خوبه تو روز که اولیم بیداره به دومی شیر خشک بدم که عذاب نکشه اولیم😞

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
والای نگووو از بریز و بپاش  حالا خوبیش اینه من همسرم کمک میکنه

من اخه شوهرم راننده هس طفلی 15روز یه بار میاد خونه 

اونم توقع داره بهترین غذا رو بپزم و خونه تمیز باشه خداییش خودشم جارو و اینارو انجام میده طفلی

من اخه شوهرم راننده هس طفلی 15روز یه بار میاد خونه  اونم توقع داره بهترین غذا رو بپزم و خونه ت ...

کلا سختی داره دیگه 

منم میگم خیلی هم بیخیال باشم ممکنه اونم سرد بشه ولی از صبح کلی بدو بدو میکنم ولی باز میبینم انگار اونجوری که باید تمیز نیست 😔