2777
2789
عنوان

کسایی ک مشاوره رفتن بیان

71 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من میخوام برم مشاوره،ب نظرتون برم زندگیم و حالم تغییر میکنه،یا بی تاثیره؟؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

اگه پیش ادم کاردان و متخصص بری ۱۰۰%تاثیر میذاره . خیلی مهمه پیش کی بری 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

از کجا بفهمیم مشاور کارش خوبه؟ من یه جا رفتم فقط سه جلسه معطلم کرد بی هیچ نتیجه ای فقط پول گرفت. یعنی تو یه جلسه میتونست با شوهرم حرف بزنه ولی بیشتر مشکلات رو گفت انداختمون به جون هم‌

استقلالی ام💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا بفهمیم مشاور کارش خوبه؟ من یه جا رفتم فقط سه جلسه معطلم کرد بی هیچ نتیجه ای فقط پول گرفت. یعن ...

من جلسه اول که رفتم همونجا بهم گفت چندماه طول میکشه و تورو از بهشت امنت میکشه بیرون بیشتر میفتی تو دست انداز اما باید صبرکنی تلاش کنی تا درستش کنی

پيش هر كسي نرو من قبلا رفتم راستش من از اون باهوش تر عاقل تر بودم😅

بهزیستی؟؟

اگه پیش ادم کاردان و متخصص بری ۱۰۰%تاثیر میذاره . خیلی مهمه پیش کی بری 

بهزیستی خوبه معمولا؟؟؟

بهزیستی خوبه معمولا؟؟؟

بهزیستی نرفتم نمیدونم . کدوم شهری 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
برو پیش یک مددکار اجتماعی که محدوده اختیاراتش از مشاور بیشتره چه استانی هستی؟

کجا باید مددکار اجتماعی پیدا کنم؟؟

کجا باید مددکار اجتماعی پیدا کنم؟؟

دقیق نمیدونم.من خودم یه نفر بهم معرفی کرد.اما اگه میخوای شماره یکیشونو دارم بهت میدم ازش بپرس که توی شهر شما از همکارانش بهت معرفی کنه.ان شاالله که مشکلت حل بشه.