2777
2789

من ماسک مو نیوا دارم استفاده میکنم دوستم زدع بود میگف خیلی کم شده ریزش موش منم خریدم حالا تازه دو سه بار زدم هم موهارو نرم میکنه هم جلو ریزششو میگیره 

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماسک مو نیوا دارم استفاده میکنم دوستم زدع بود میگف خیلی کم شده ریزش موش منم خریدم حالا تازه دو سه ...

قیمتشو میگی گلم

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
من ماسک مو نیوا دارم استفاده میکنم دوستم زدع بود میگف خیلی کم شده ریزش موش منم خریدم حالا تازه دو سه ...

دیگه ازماسک گذشته همینجوری راه میرم میریزه خیلیم بلنده دلم نمیاد کوتاه کنم 

همینجوری که نمیشه اول برو دکتر بگو آزمایش کلی واست بنویسه هورمون و کبد و تیروییدو ویتامین ها وسونوگرافی رحم تخمدان بعدش اگه مشکل نداشتی برو پیش دکتر طب سنتی،ولی اگه میخوای کمتر بریزه توحموم موهات رو نشسته بشور بااب ملایم ماسک اب پیازهم من شنیدم توپه

دیگه ازماسک گذشته همینجوری راه میرم میریزه خیلیم بلنده دلم نمیاد کوتاه کنم 

موی منم اینجوریه البته من شیر میدما

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍
همینجوری که نمیشه اول برو دکتر بگو آزمایش کلی واست بنویسه هورمون و کبد و تیروییدو ویتامین ها وسونوگر ...

اوووووووه واقعنی؟بیخیال پس این قرص و اینا که تو داروخونه هست تخصصی ریزش مو هست نخورم؟چکاپ تازه کردم و مکمل ویتامین  و اهن و اینا هم دیشب گرفتم یک شبه دارم میخورم 

اوووووووه واقعنی؟بیخیال پس این قرص و اینا که تو داروخونه هست تخصصی ریزش مو هست نخورم؟چکاپ تازه کردم ...

نه اول دکتر این مشاورای که تو داروخونه هاهستن یکی هستن مثل من و تو سرخود چیزی بخوری کبدتو خراب میکنه منم دکترم بعدازمایش بهم مکمل داده ولی دزش رو تغییرمیده چون آزمایش و خطابکنی ممکنه دیر دلیل اصلیشو بفهمی اونوقت وقتت هدرمیره