2777
2789
عنوان

تاپیک عجیب !وسوالی که توذهنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 44 پست

اگه زن شوهر دار باشه وگرنه اینایی رو هم که میگیرن می رن ازدواج میکنن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم تو قانون عقد نمیکنن این دوتارو متجاوزو مجازات میکنن حتی اگه زن باردار بشه بازم عقد نمیکنن ...

آره اینو میدونم. اما چند موردی ک شنیدم عقدکردن با طرف 

prove yourself to yourself not others
آره اینو میدونم. اما چند موردی ک شنیدم عقدکردن با طرف 

اشتباهه اینکار بقران

فرد متجاوزو فقط باید انداخت زندان تا بپوسه

به چه درد زندگی میخوره

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
اشتباهه اینکار بقران فرد متجاوزو فقط باید انداخت زندان تا بپوسه به چه درد زندگی میخوره

دقیقن. فردی که تجاوز میکنه مرد زندگی از آب درمیاد؟ اینا نگران این بودن ک کسی نمیگیرتشون

پس میشه عقد بکنن ؟

آره میشه. بستگی ب طرف داره بعضیا مجازات میخوان بعضیا عقد میخان. اینو نمیدونم درسته یا نه اما مهریش خیلی سنگینه. نمیدونم ازکی شنیدم میگفت مثلا یه دستش یه پاش 

عقدشون صحیحه چنین افرادی ؟؟

از نظر شرعی مشکلی نداره....

ولی خب اخلاقا درست نیست دگ....

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

وقتی میگم اطلاع رسانی کنید تا تجاوز صورت نگیره  هیچکی ب حرفم محل نمیده 😕خاک تو سره متجاوزااا خاک اعصابم خورد میشه والا😕ی تاپیک میزنی در این مورد ده نفرم نگا نمیکنن😕بعد میگن اتفاق واس بچه همسایه هست وقتیم زبونم لال زبونمممم لال اتفاق میفته فاجعه رخ میده و .....😕مادر پدرا اهای با شماما توجه کن 😕

استاتر عزیز اطلاع من در این موردکمه ولی بهتره از یه مرجع تقلید سوال کنی .

آره میشه. بستگی ب طرف داره بعضیا مجازات میخوان بعضیا عقد میخان. اینو نمیدونم درسته یا نه اما مهریش خ ...

منم اینو شنیدم که دست و پاشه اگه بخواد طلاق بده ولی اینطور نیست

الکی میگن که کسی تجاوز نکنه از ترس ،تو مملکت ماهم خدارو شکر مثل نقل و نباته...خبری نیس

یعنی اون خانمه به شوهر خودش حرام میشه یا اون فرد متجاوز

زنی که به شوهرش خیانت کنه به دوست پسرش که باهاش رابطه داشته حرام هستند به هم ابدی

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊
همون غیر مسلموناهم همچین چیزی رو نمیپسندن ینی چی اصلا خانوم متاهل خیانت کنه😑😑 حالا واقعا راست گف ...

وای یک کلیپ دیدم فکر میکنم برای چین بود زن خاین رو وسط خیابون برهنه کردن و کتکش زدن،،گویا رسمشون 

منم اینو شنیدم که دست و پاشه اگه بخواد طلاق بده ولی اینطور نیست الکی میگن که کسی تجاوز نکنه از ترس ...

کلا مهریه های غیر معقول اجرایی نمیشه ،مثلا کسی که یک کیلو بال مگس مهر میکنه که من شنیدم ،،دادگاه حکم به غیر معقول بودن میده

کلا مهریه های غیر معقول اجرایی نمیشه ،مثلا کسی که یک کیلو بال مگس مهر میکنه که من شنیدم ،،دادگاه حکم ...

آره

استاد ما میگفت اصلا از نظر شرعی مهریه باید جنبه پولی داشته باشه

مثلا سکه یا پول

حتی مثلا گل یا اب که بعضیا مهر میکنن اینا اشتباهه