2777
2789
عنوان

تاپیک عجیب !وسوالی که توذهنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 44 پست
نمیدونم ولی حس بدی نمیگیره با کسی که بهش تجاوز کرده ازدواج کرده😐😐

وحشتناکه😑😑😑

حالا اگه جفتشون بزرگ بودن یچی

نه اینکه دختره بچه

دختره هم عقل نداشته

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

میشناسم زن شوهر داری رو که زنا کردن و بعد طلاق گرفته و با دوست پسرش ازدواج کرده از لحاظ شرعی این ازدواج باطل و حرام ابدی هستند

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین متنمو بخون عزیزم نوشتم که یه جا خوندم که اگه کسی بایکی دیگه بدون محرمیت رابطه داشته باشه میتونن ...

آره اما خوب ببین کلا قانون هم اینجوره.درصورت تجاوز باید به عقد هم دربیان . زن و مرد مجرد 

prove yourself to yourself not others
عزیزم‌اگه خانوم متاهل باشن یا در عده باشن حرام میشن بعدم چه ربطی داره شما اعتقاد داری بیشتر از نود ...

یعنی اون خانمه به شوهر خودش حرام میشه یا اون فرد متجاوز

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
وحشتناکه😑😑😑 حالا اگه جفتشون بزرگ بودن یچی نه اینکه دختره بچه دختره هم عقل نداشته

منم هر جور فکر میکنم نمیتونم قبول کنم آدم به کسی که تو بچگی بهش تجاوز کرده بگه همسر بعد باهاش بره زیر یه سقف

واقعا حس بدیه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
ببین متنمو بخون عزیزم نوشتم که یه جا خوندم که اگه کسی بایکی دیگه بدون محرمیت رابطه داشته باشه میتونن ...

نه عزیزم حرام نمیشن. مگه نشنیدی که قدیما کمیته بوده، دختر پسرایی که با هم میگرفتن یا دختری که از پسری حامله میشد به زور با هم عقد میکردن؟ اونایی که حرام ابدی میشن جریانشون فرق میکنه. مثلا مرد با زنی که شوهر داره، یا توی مدت عده به سر میبره اگر زنا کنه، به هم حرام ابدی میشن، یا دو تا مرد اگر با هم لواط کنن، خواهرهای اون مردها به مرد مقابل حرام ابدی میشن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
یعنی اون خانمه به شوهر خودش حرام میشه یا اون فرد متجاوز

به فرد متجاوز

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
اگر اينجوريه كه نصف بيشتر ادم هاي كره زمين به هم حرام الدي هستن

نصف دنیا مسلمون نیستن که این واسه مسلمونا تعریف شده که میتونن ازدواح کنن یا نه  نه واسه ی غیر مسلمونا 

خدایا داده ونداده ات راشکر

پس این همه که تجاوز میکنن و قانون میفهمه وعقد اجباری میشه چیه؟

اگه حرام ابدی میشدن که حکم عقد نمیدادن

نصف دنیا مسلمون نیستن که این واسه مسلمونا تعریف شده که میتونن ازدواح کنن یا نه  نه واسه ی غیر م ...

همون غیر مسلموناهم همچین چیزی رو نمیپسندن

ینی چی اصلا خانوم متاهل خیانت کنه😑😑

حالا واقعا راست گفته؟؟؟ شاید زاییده توهمش بوده؟؟

یعنی ادم با کسیکه تو بچگی تجاوز کرده اخه با چه دلی ازدواج کنه؟؟

پس این همه که تجاوز میکنن و قانون میفهمه وعقد اجباری میشه چیه؟ اگه حرام ابدی میشدن که حکم عقد نمیدا ...

نه گلم

فقط واسه خانومای متاهله حکم

و خانومایی که در عده هستن....واسه مجردا که نیست

همون غیر مسلموناهم همچین چیزی رو نمیپسندن ینی چی اصلا خانوم متاهل خیانت کنه😑😑 حالا واقعا راست گف ...

نمیدونم والا تاپیک عجیبی بود واینکه چجوری جرات داشت بره خونه این واون الله اعلم امیدواریم اگه راست باشه توبه کرده باشه واگرم دروغ باشه چه بهتر ولی داستان عجیبی بود!

خدایا داده ونداده ات راشکر
آره اما خوب ببین کلا قانون هم اینجوره.درصورت تجاوز باید به عقد هم دربیان . زن و مرد مجرد 

نه عزیزم تو قانون عقد نمیکنن این دوتارو

متجاوزو مجازات میکنن حتی اگه زن باردار بشه بازم عقد نمیکنن

جز اینکه یه قاضی به صلاحدید خودش اینکارو کنه که معمولا این اتفاق نمیفته

حتی دونفر که همو دوس دارن رو اگه بگیرن باهم در حین عمل نامشروع فقط مجازاته عقد نیست...بازم حتی اگه خانوم باردار باشه

2790
2778
2791
2779
2792