یکی از چیزایی که ما خانما خیلی باهاش درگیریم موهای زائد هستن،بچه ها من خییلی راجع به لیزر تحقیق کردم،واقعیت اینه که خیلی از کسایی ک میخوان این کارو انجام بدن هنوز مجردن یا قصد نی نی دار شدنو ندارن و بعضیا میگن که ممکنه باعث ناباروری بشه!مسئله دیگه اینه که بعضیا میگن خوب جواب نگرفتیم،هزینش بالاست،بعد از تمام شدن دوره هنوز هم مو وجود داره....من از خود اپراتورایه لیزر ک سوال میکنم این روشو کااااملا بی خطر میدونن و عالی،اما مسئله اینه ک اونا فکر جیب خودشونن....توی نت هم مطالب مختلفی وجود داره،به نظر من بهترین راه برای اینکه راجع ب نتیجه لیزر بتونیم بهتر بدونیم اینه که از تجربیات هم استفاده کنیم،لطفا تجربه ها و نظراتونو اینجا به اشتراک بذارید ک بقیه خانماهم استفاده کنن🌹
یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خيلي عاليه اين تاپيك . منم اتفاقا قصد انجام ليزر و دارم منتهي منتظرم دوره شيردهيم تموم شه. من كه بعد از بارداريم موهاي زايد صورتم روز به روز داره بيشتر ميشه و واقعا اذيت ميشم سر اين موضوع . انشالله كه بتونيم از اين تاپيك نتيجه خوب بگيرم
منم بعد زایمانم دوست دارم برم،یعنی تو دوران شیردهی نمیشه رفت؟؟؟؟؟ دوره هاش چجوریه؟ سفیدم میشه بدن؟
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
لیزر بستگی ب دستگاهی ک لیزر میکنی و واکنش بدن هر فرد داره واکنش هرکسی متفاوت برای یکی کامل از بین میره ولی برای بعضی ها فقط کم میشه و اینکه هیچ تاثیری رو ناباروری ندازه من اینو از چند تا دکتر ماما و زنان پرسیدم و گفتن ک تا ب حال هیچ مقاله علمی در این مورد نیومده چون ک دستگاه های جدید فقط در حدی هستن ک ب ریشه مو برسن و ب رحم و اینا نمیرسن