2777
2789
عنوان

قرص یاسمین

366 بازدید | 19 پست

من دو ماهی میشد لکه بینی داشتم دکتر برام قرص یاسمین یا دروسبلین تجویز کرد که من یاسمین رو گرفتم ولی شنیدم عوارض وحشتناکی داره حالا نمیدونم بخورم یا برم دروسبلین رو بگیرم کسی تا حالا از این قرص مصرف کرده

من مداوم استفاده ميكردم عوارض نديدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاسمین بهترینه. بخور

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من ی سری کمرم درد میکرد دکتر ی قرص بهم داد رفتم عوارضشو خوندم نوشته بود . سکته مغزی . سکته قلبی و غیره ...😓😓😓😓نخوردمش😁😁شوهرم میگفت بخوور دیگه . منم گفتم میخوام ببرم واسه مادرت سوغاتی😁همه قرصا عوارض دارن . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
خانما واجبه لطفاوابمو بدین صبح میخواستم تست بارداری بزنم  الان از دندون درد بیدار شدم قرص ژلو ...

واقعا ک گفته باید ناشتا باشی اخه😃😃😃😃بزن باباااا... من در روز هر وقت شاشم میگرفت میزدم. 🤣ی جین بیبی چک داشتم 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
واقعا؟؟باشه ممنون میزنم

انشالله ک بارداری

نخوردم هنوز قیمت دقیقشو نمیدونم چن تا دارو باهم بودن ولی حدود پنجاه و خورده ایی

الان زدم تو گوگل نوشته برای تنظیم کسایی ک پلی کیستیکم دارن خوبه،کاش منم بخرم دروسبلینو

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪