2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 38 پست
زن میتونه بعد ازدواج چه دائم چه موقت حقوق شوهرش رو بگیره اما دختر بعد ازدواج چه دائم چه موقت نمیتونه ...

نه اصلا اینطور نیست ..دختری که صیغه میکنه وقتی در شناسنامه ثبت نمیشه و عملا استعلامی از ازدواجش نیست بهش تعلق میگیره ...اون وایه زمانی هست که ازدواج ثبت بشه .. مثلا بازنشستگان تامین اجتماعی  هر 3 ماه شناسنامه افراد که این شرایط رو دارن چک میشه تا مطمین شن که تحت پوشش دیگری نباشه 

خب شما هم جهاز رو میبردی خونه شوهرت دیگه

من ۳ ماه رو یه فرش خالی نشستم مادرم منو تو کوچه داد زد واسه برادر شوهراش و شوهرش خواست ی ماه بعد وسط حرف پدرشوهرم تمام حرعا مادرمو زد تو سرم بخاطر حرفا مادرم برادر شوهرم به خودش اجازه داد هر چی میخواد بگه ۳ ماه تمام من حسرت یه اب یخ داشتم تو خونم یخچال نبود شب گسنه با شوهرم میخوابیدیم که بتونیم وسایل بخریم مادرم چه مادری کرد برام من نداشتم بخورم ۲۰۰تومن با پول بابام بر شوهرش ماشین خرید من ۳ روز عقد کرده بودم تو دادگاه و کلانتریا بودم یه روز خوش بعد عقد نداشتم چرا چون مادرم عقلش دست شوهر شیشه ایشه شمام جا اینکه منو مقصر بدونی ۱ دیقه خودتو جا من تصور کن با هزار تا ارزو عروس شی به حرف مادرت لبعد اینطوری زخم زبون خانواده شوهر بخوری

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل عقد من هرچی کار کردمم دادم به مادرم چون اینجور نبودن بعد عقدم نا پدریم پرش کرد که برو حدیثو از خ ...

نباید به مادری که تحت تاثیر شوهرشه اعتماد میکردی 

الان هم اگه به شوهرت اینقدر اعتماد داری که میخوای طلاق بگیری و صیغه کنی باز هم اعتمادت بی جاست 

خب شما هم جهاز رو میبردی خونه شوهرت دیگه

من ۳ ماه رو یه فرش خالی نشستم مادرم منو تو کوچه داد زد واسه برادر شوهراش و شوهرش خواست ی ماه بعد وسط حرف پدرشوهرم تمام حرعا مادرمو زد تو سرم بخاطر حرفا مادرم برادر شوهرم به خودش اجازه داد هر چی میخواد بگه ۳ ماه تمام من حسرت یه اب یخ داشتم تو خونم یخچال نبود شب گسنه با شوهرم میخوابیدیم که بتونیم وسایل بخریم مادرم چه مادری کرد برام من نداشتم بخورم ۲۰۰تومن با پول بابام بر شوهرش ماشین خرید من ۳ روز عقد کرده بودم تو دادگاه و کلانتریا بودم یه روز خوش بعد عقد نداشتم چرا چون مادرم عقلش دست شوهر شیشه ایشه شمام جا اینکه منو مقصر بدونی ۱ دیقه خودتو جا من تصور کن با هزار تا ارزو عروس شی به حرف مادرت ۲بعد اینطوری زخم زبون خانواده شوهر بخوری

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
من ۳ ماه رو یه فرش خالی نشستم مادرم منو تو کوچه داد زد واسه برادر شوهراش و شوهرش خواست ی ماه بعد وسط ...

دوست من قبول دارم که خیلی سخته ولی بیشترش به خاطر اشتباهات خودته

از مادرت توقعی نداشته باش چون مادر مهربونی نیست به خودت تکیه کن و روابطتت رو با شوهرت و خانوادش مدیریت کن

مطمئن باش این راهی که تو میخوای بری اشتباهه وقتی مادر پشت ادمه خالی کنه شوهر به راحتی این کارو میکنه

دوست من قبول دارم که خیلی سخته ولی بیشترش به خاطر اشتباهات خودته از مادرت توقعی نداشته باش چون مادر ...

شاید اینطور هم میشه نگاه کرد به قضیه

نه اصلا اینطور نیست ..دختری که صیغه میکنه وقتی در شناسنامه ثبت نمیشه و عملا استعلامی از ازدواجش نیست ...

بله درسته منم به این اشاره کردم

ولی اگه ثبت نشه ممکنه برا خودش دردسر درس بشه

منم مث مادرم صیغه داعم میکنم که فقط نصف حقوقمم ازش بگیرم لااقل میتونم جهازی که اون ندادو خودم قسطی ب ...

فکر خوبیه

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜