2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 38 پست
یعنی فقط به خاطر اینکه دلت آروم شه میخوای جدا شی؟؟؟؟

منم مث مادرم صیغه داعم میکنم که فقط نصف حقوقمم ازش بگیرم لااقل میتونم جهازی که اون ندادو خودم قسطی بخرم 

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی انداختت بیرون؟

مادرمو وشوهرش ۳ روز بعد عقدم

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
مادرشوهرت هم بده؟

هرچی باشن باز زخم زبون و میزنن دیگه

منم مث مادرم صیغه داعم میکنم که فقط نصف حقوقمم ازش بگیرم لااقل میتونم جهازی که اون ندادو خودم قسطی ب ...

صیغه هم ازدواجه چه فرقی میکنه مگه اینکا ثبت نشه

ضمنا به خاطر پول با زندگی و ایندت بازی نکن

گناه مادرت چیه هر چیزی که گرفته طبق قانون حقشه

گناهش اینه که دخترشو تو ۱۹ سالگی بی جهاز و بی هیچ چیز فرستاد خونه شوهر حق دخترشو داره میگیره بده به شوهر دومش و پسراش باعث شد من تا اخر عمر از همه زخم زبون بشنوم باعث شد من تو ۱۹ سالگی ۳۰ سال پیر شم به حرف شوهر عوضیش دخترشو گذاشت کنار

صیغه 99 ساله شده یعنی مامانت ؟؟؟اون حقوق قانونا برای شما و مادرت هست ...بله میتونی بری شکایت کنی&nbs ...

ممنون عزیزم

میتونستی قبل از عقد که نصف حقوق پدرت رو میگرفتی برا خودت جهاز بخری

قبل عقد من هرچی کار کردمم دادم به مادرم چون اینجور نبودن بعد عقدم نا پدریم پرش کرد که برو حدیثو از خونه بنداز بیرون مهریتو بزار اجرا نه بهش جهاز میدی نه سه دنگ خونه رو میتونه بگیره هرچی داریم میشه بر پسرامون چرا داماد بخوره مادر منم خیلی راحت دخترشو فروخت به یه مرد غریبه

ایشون میگه میخوام صیغه بشم مثل مادرم ..پس جفتشون سهیم میشن 

زن میتونه بعد ازدواج چه دائم چه موقت حقوق شوهرش رو بگیره اما دختر بعد ازدواج چه دائم چه موقت نمیتونه حقوق پدرش رو بگیره مگه اینکه طلاق بگیره