2821
2789
عنوان

فوت کرد😔

1853 بازدید | 21 پست

آیلین بیگی دختر نازی که نیاز به پیوند قلب داشت و لحظات آخر پیوند هم شده بود ولی بدنش توانایی نداشت شاهین صمدپور گفت امروز آیلین فوت کرد خیلی ناراحت شدم گریه کردم براش ،برای بهتر شدن حال دل خانوادش همگی دعا کنید و صلواتی بفرستید

❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

آخییییی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تو بخش قلب کار میکردم تحمل همچین اتفاقاتی رو نداشتم اومدم بیرون ..روحیه داغون...

منم پرستار بخش کودکان هستم،ولی همچنان اینجور اتفاقاتی ناراحتم میکنه،واقعا اصلا این شغل بدرد روحیه من نمیخوره

ارزوم بود جراح قلب بشم دوس داشتم همه رو نجات بدم😔

اگر صد نفر هم نجات بدی،ولی حتی یکنفر از مریضات از دست بره،فقط به همون یکی فکر میکنی و اذیت میشی کادر درمان خیلی مزخرفه

منم پرستار بخش کودکان هستم،ولی همچنان اینجور اتفاقاتی ناراحتم میکنه،واقعا اصلا این شغل بدرد روحیه من ...

اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی جابجا شو..البته همه جای بیمارستان همینه..پرستاری یعنی غم خوردن و درد کشیدن

استقلالی ام💙💙💙
اگر صد نفر هم نجات بدی،ولی حتی یکنفر از مریضات از دست بره،فقط به همون یکی فکر میکنی و اذیت میشی کادر ...

منکه چیزی نشدم و حسرتش به دلم موند.ولی فک میکنم روحیشو داشتم.من خیلی به عدالت خدا معتقدم

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک