448909 مدیر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 4421 عنوان فوت کرد😔 | مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 21 پست آیلین بیگی دختر نازی که نیاز به پیوند قلب داشت و لحظات آخر پیوند هم شده بود ولی بدنش توانایی نداشت شاهین صمدپور گفت امروز آیلین فوت کرد خیلی ناراحت شدم گریه کردم براش ،برای بهتر شدن حال دل خانوادش همگی دعا کنید و صلواتی بفرستید 1398/03/21 | 00:20 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_harley_quinn_ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1396 اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی جابجا شو..البته همه جای بیمارستان همینه..پرستاری یعنی غم خوردن و درد کشید ... پرستاری عشقه😍با تمام سختیاش و حقوق کمش انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک
همیلااا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 3145 پرستاری عشقه😍با تمام سختیاش و حقوق کمش تازه کاری انگار..عشقه ولی وقتی یه نفر جلوت جون میده نمیتونی کاری واسه اش بکنی درده استقلالی ام💙💙💙
_harley_quinn_ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1396 تازه کاری انگار.. عشقه ولی وقتی یه نفر جلوت جون میده نمیتونی کاری واسه اش بکنی درده 😔😔 انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک
همیلااا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 3145 😔😔 یا وقتی یه بچه با کیفش از مدرسه میاد بیمارستان مادرشو ببینه چطور میخای بهش بگی مامانت مرده؟؟ استقلالی ام💙💙💙
_harley_quinn_ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1396 یا وقتی یه بچه با کیفش از مدرسه میاد بیمارستان مادرشو ببینه چطور میخای بهش بگی مامانت مرده؟؟ من پرستار نیستم ولی همیشه از صب تا شب خودمو تو یه روپوش سفید تصور میکنمکلن کار درمان رو دوس دارمسختیاشم باید بپدیره کسیکه تو این کاره.باید ایمانشو قوی کنه انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک
همیلااا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 3145 من پرستار نیستم ولی همیشه از صب تا شب خودمو تو یه روپوش سفید تصور میکنم کلن کار درمان رو دوس دارم ... اره باید ایمانت قوی باشه مخت فولاد استقلالی ام💙💙💙