لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30707 عنوان موم عربی 58756 بازدید | 41 پست کسی تجربه استفاده ازش داره؟؟؟ خوبه؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/03/20 | 22:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 از همینا که مثل آدامس میچسپه به انگشت و مو بر میداری باهاش؟ از اینجا بخر موم عربی
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30707 از همینا که مثل آدامس میچسپه به انگشت و مو بر میداری باهاش؟ اره فک کتم با آب شل میکنن حرارت نمیخاد کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 من یه بار تو آرایشگاه یه کمی بهم دادعااالی بودبعدم گفتم از کجا میخرید میخام بخرمگفت یه خانمی درست میکنه میاره برامونبرای کسی درست نمیکنهخلاصه پیچوند تا گیرم نیاد
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30707 من یه بار تو آرایشگاه یه کمی بهم داد عااالی بود بعدم گفتم از کجا میخرید میخام بخرم گفت یه خانمی د ... اها که اینطور برا بکینی میگن خوبه ارایشگرم گف توش روغن مورچه و زرد چوبه هم زدم میخاستم ببینم خوبه اتفاده کنم یانه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
mahrooo99 عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 17844 من از یه کانال ت ل گرام گرفتم راضی بودم. این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30707 من از یه کانال ت ل گرام گرفتم راضی بودم. دفعه اول اوکی شد یا چند بار بعد؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
mahrooo99 عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 17844 دفعه اول اوکی شد یا چند بار بعد؟؟ باید تمرین باشه تا درست از ته کنده بشن من همون دفعه اول برای صورتم زدم و یکمی دست خوب کنده شد و جوش نزد و دفعه بعدی موها کم پشت تر شدند. این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30707 باید تمرین باشه تا درست از ته کنده بشن من همون دفعه اول برای صورتم زدم و یکمی دست خوب کنده شد و جوش ... من میرم آرایشگاه بزنمم ولی راهش دوره به تو طرف خودمون شمع میزنن این خیلی از شمع بهتره ارزش داره اون همه برم؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
mahrooo99 عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 17844 از نظر کندن مو فرقی ندارن باهم.ولی میگن شمع پوست را شل میکنه و واسه پوست نازک ضرر داره زیادش خوب نیست. این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30707 از نظر کندن مو فرقی ندارن باهم. ولی میگن شمع پوست را شل میکنه و واسه پوست نازک ضرر داره زیادش خوب ن ... اون زنه میگه موم عربی کم پشت میکنه دست سازه پوست شفاف میکنع ..گف زیر پوستی در نمیاری کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
mahrooo99 عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 17844 اون زنه میگه موم عربی کم پشت میکنه دست سازه پوست شفاف میکنع ..گف زیر پوستی در نمیاری به نظر من در مقایسه با بند انداختن و کرم موبر کم پشت تر میکنه و سفیدتر و جوش نمیزنه ولی درمقایسه با شمع نمیدونم. ولی برای موی زیر پوستی باید نمک بدن بزنی. این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30707 به نظر من در مقایسه با بند انداختن و کرم موبر کم پشت تر میکنه و سفیدتر و جوش نمیزنه ولی درمقایسه با ... نمک بدن چیه عزیزم؟؟؟وایییی بند برا بیکینی میترکی از درد کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
mahrooo99 عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 17844 نمک بدن چیه عزیزم؟؟؟وایییی بند برا بیکینی میترکی از درد بند برای صورت گفتم. این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.