2777
2789
عنوان

موم عربی

58756 بازدید | 41 پست

کسی تجربه استفاده ازش داره؟؟؟ خوبه؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

از همینا که مثل آدامس میچسپه به انگشت و مو بر میداری باهاش؟

اره فک کتم با آب شل میکنن حرارت نمیخاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار تو آرایشگاه یه کمی بهم داد عااالی بود بعدم گفتم از کجا میخرید میخام بخرم گفت یه خانمی د ...

اها که اینطور برا بکینی میگن خوبه ارایشگرم گف توش روغن مورچه و زرد چوبه هم زدم میخاستم ببینم خوبه اتفاده کنم یانه

من از یه کانال ت ل گرام گرفتم راضی بودم.

دفعه اول اوکی شد یا چند بار بعد؟؟

دفعه اول اوکی شد یا چند بار بعد؟؟

باید تمرین باشه تا درست از ته کنده بشن من همون دفعه اول برای صورتم زدم و یکمی دست خوب کنده شد و جوش نزد و دفعه بعدی موها کم پشت تر شدند.

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
باید تمرین باشه تا درست از ته کنده بشن من همون دفعه اول برای صورتم زدم و یکمی دست خوب کنده شد و جوش ...

من میرم آرایشگاه بزنمم ولی راهش دوره به تو طرف خودمون شمع میزنن این خیلی از شمع بهتره ارزش داره اون همه برم؟؟

از نظر کندن مو فرقی ندارن باهم. ولی میگن شمع پوست را شل میکنه و واسه پوست نازک ضرر داره زیادش خوب ن ...

اون زنه میگه موم عربی کم پشت میکنه دست سازه پوست شفاف میکنع ..گف زیر پوستی در نمیاری

اون زنه میگه موم عربی کم پشت میکنه دست سازه پوست شفاف میکنع ..گف زیر پوستی در نمیاری

به نظر من در مقایسه با بند انداختن و کرم موبر کم پشت تر میکنه و سفیدتر و جوش نمیزنه ولی درمقایسه با شمع نمیدونم. ولی برای موی زیر پوستی باید نمک بدن بزنی.

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
به نظر من در مقایسه با بند انداختن و کرم موبر کم پشت تر میکنه و سفیدتر و جوش نمیزنه ولی درمقایسه با ...

نمک بدن چیه عزیزم؟؟؟وایییی بند برا بیکینی میترکی از درد