2777
2789
عنوان

موم عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 58756 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار تو آرایشگاه یه کمی بهم داد عااالی بود بعدم گفتم از کجا میخرید میخام بخرم گفت یه خانمی د ...

عزیزم من از پیج samgh.arabi_20 خریدم عالی بود قیمتشم از همجا کمتر... گفت که دست ساز خودشه

اره فک کتم با آب شل میکنن حرارت نمیخاد

ن عزیزم موم عربی نیازی ب اب و حرارت نداره 

بدون استفاده از حرارت و یا حتی پد و پارچه میشه ازش استفاده کرد فقط مقداری از موم رو ب روی بدنت میزنی و بعد درش میاری در عرض5دیقه و با مقدار خیلی کم میشه کل بدنت رو اپلاسیون کنی

من ک خیلی راضیم ازش

سلام وقتتون بخیر دوستان شوهر خاله من تو تولیدی موم عربی کار میکنه خالم این موم هارو با قیمت عالی میفروشه از کیفیت ش هم مطمئن باشین.   ۳۰۰ گرمی ۱۲ تومن و. نیم کیلویی ۲۲ تومن هست اگر کسی خواست با این شماره هماهنگ کنه😍  ۰۹۰۲۹۴۵۴۸۹۵

در من هست هزار من ، که گر بشکند یک من ،زاده شود منِ دیگری...
سلام وقتتون بخیر دوستان شوهر خاله من تو تولیدی موم عربی کار میکنه خالم این موم هارو با قیمت عالی میف ...

اگه عمده بخوام چند میده بهم

https://t.me/joinchat/B31NMlh_tp3sfS8RzalHBAفروش صمغ عربی اصل با آموزش استفاده برای خریداران محترم
ن عزیزم موم عربی نیازی ب اب و حرارت نداره  بدون استفاده از حرارت و یا حتی پد و پارچه میشه ازش ...

سلام ببخشید من موم عربی گرفتم خیلی میچسبه مجبور شدم از پد استفاده کنم.. چطور استفاده میکنی شما نمیچسبه. دستمون نباید خیس کنیم

اون زنه میگه موم عربی کم پشت میکنه دست سازه پوست شفاف میکنع ..گف زیر پوستی در نمیاری

آره عزیزم من استفاده کردم خیلی راضی بودم واقعا رویش موهام کم شده ولی دست ساز نبود موم سرد عربی پروین بود عالیه  از یه فروشگاه اینترنی خریدم  

عطاری نشاط