atresib مدیر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26846 عنوان حجامت | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 21 پست چند ساعت بعد از حجامت عام حالم خوب میشه؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید. 1398/03/20 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_لطیفی_هستم عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 3776 وزنت پایینه؟معمولا احساس سرما میکنی؟ریزش مو داری؟رنگ پریدگی نداری؟احساس افسردگی بیشتر میاد سراغت؟فکر و خیال زیاد میکنی؟اگر خانم هستی قاعدگی هات منظمه؟احساس بی حالی خصوصا اول صبح نداری؟ برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26846 وزنت پایینه؟معمولا احساس سرما میکنی؟ریزش مو داری؟رنگ پریدگی نداری؟احساس افسردگی بیشتر میاد سراغت؟فکر ... وزنم خوبه...فکر وخیالم زیاده...افسردگی هم کمی دارم....قاعدگی منظم نیست...ریزش مو یه کم دارم...رنگ پریده نیستم..احساس سرما نمیکنم...احساس بی حالی اول صبح نمیدونم.خوبم صبحا معمولا...ولی خیلی ادم استرسی هستم... لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
خانم_لطیفی_هستم عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 3776 وزنم خوبه...فکر وخیالم زیاده...افسردگی هم کمی دارم....قاعدگی منظم نیست...ریزش مو یه کم دارم...رنگ پر ... قدت بلنده؟میزان عصبانیتت چقدره؟زود از کوره در میری؟یبوست نداری؟اگه قدت بلنده و ریزش موهات جلوی سرت هستش و عصبی هم زود میشی به احتمال زیاد صفرایی هستی برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26846 قدت بلنده؟میزان عصبانیتت چقدره؟زود از کوره در میری؟یبوست نداری؟اگه قدت بلنده و ریزش موهات جلوی سرت ه ... قدم کوتاهه...زود از کوره در میرم....یبوست داشتم دو ماهه خوب شدم...ریزش مو هم زیاد نیست از همه جای سره...فکر کنم... لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
خانم_لطیفی_هستم عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 3776 قدم کوتاهه...زود از کوره در میرم....یبوست داشتم دو ماهه خوب شدم...ریزش مو هم زیاد نیست از همه جای سر ... صفرات بالا بوده اتفاقا بهترین کار همین حجامت بوده حالا خواهی دید که کم کم از عصبانیتت هم کم میشه و آرامش بیشتری میگیری ایشالله برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26846 صفرات بالا بوده اتفاقا بهترین کار همین حجامت بوده حالا خواهی دید که کم کم از عصبانیتت هم کم میشه و آ ... ممنون..خدا کنه..تا الان که مثل قبلم.. لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26846 صفرات بالا بوده اتفاقا بهترین کار همین حجامت بوده حالا خواهی دید که کم کم از عصبانیتت هم کم میشه و آ ... انشالله با یاری خدا و دعای شما لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.