2821
2789

وزنت پایینه؟معمولا احساس سرما میکنی؟ریزش مو داری؟رنگ پریدگی نداری؟احساس افسردگی بیشتر میاد سراغت؟فکر و خیال زیاد میکنی؟اگر خانم هستی قاعدگی هات منظمه؟احساس بی حالی خصوصا اول صبح نداری؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
وزنت پایینه؟معمولا احساس سرما میکنی؟ریزش مو داری؟رنگ پریدگی نداری؟احساس افسردگی بیشتر میاد سراغت؟فکر ...

وزنم خوبه...فکر وخیالم زیاده...افسردگی هم کمی دارم....قاعدگی منظم نیست...ریزش مو یه کم دارم...رنگ پریده نیستم..احساس سرما نمیکنم...احساس بی حالی اول صبح نمیدونم.خوبم صبحا معمولا...ولی خیلی ادم استرسی هستم...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنم خوبه...فکر وخیالم زیاده...افسردگی هم کمی دارم....قاعدگی منظم نیست...ریزش مو یه کم دارم...رنگ پر ...

قدت بلنده؟میزان عصبانیتت چقدره؟زود از کوره در میری؟یبوست نداری؟اگه قدت بلنده و ریزش موهات جلوی سرت هستش و عصبی هم زود میشی به احتمال زیاد صفرایی هستی 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
قدت بلنده؟میزان عصبانیتت چقدره؟زود از کوره در میری؟یبوست نداری؟اگه قدت بلنده و ریزش موهات جلوی سرت ه ...

قدم کوتاهه...زود از کوره در میرم....یبوست داشتم دو ماهه خوب شدم...ریزش مو هم زیاد نیست از همه جای سره...فکر کنم...

قدم کوتاهه...زود از کوره در میرم....یبوست داشتم دو ماهه خوب شدم...ریزش مو هم زیاد نیست از همه جای سر ...

صفرات بالا بوده اتفاقا بهترین کار همین حجامت بوده حالا خواهی دید که کم کم از عصبانیتت هم کم میشه و آرامش بیشتری میگیری ایشالله

صفرات بالا بوده اتفاقا بهترین کار همین حجامت بوده حالا خواهی دید که کم کم از عصبانیتت هم کم میشه و آ ...

ممنون..خدا کنه..تا الان که مثل قبلم..

صفرات بالا بوده اتفاقا بهترین کار همین حجامت بوده حالا خواهی دید که کم کم از عصبانیتت هم کم میشه و آ ...

انشالله با یاری خدا و دعای شما

2790
2823
2791
2779
2792