2777
2789

پست جديدشو نديدم 

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فارغ از اینا خیلی قبولشون داشتم به خیلی هام معرفی کردمشون، الانم نمیدونم چی درسته واقعن ولی همیشه پشت سر افراد موفق حرف زیاده، من فارغ از این بحث ها از مطالبشون استفاده میکنم🤷🏻‍♀️

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
واقعن؟؟؟چرا؟؟؟پست خاصی زدن یا کلا انتقاد میشه؟من سه ماهه اینستامو پاک کردم خبر ندارم قبلا فالوش کرده ...

میدونی خیلی از روان شناسلهایی که نقدش میکردنو بلاک کرده

خیلی از کامنتای انتقادی رو بلاک کرده

بعد واقعا بعضی وقتا مطالب غیر علمی میزارع

من فارغ از اینا خیلی قبولشون داشتم به خیلی هام معرفی کردمشون، الانم نمیدونم چی درسته واقعن ولی همیشه ...

منم مثل شما عزیز

ولی بعضیا خیلیییی تعصب دارن روی یک پیج مجازی که واقعا تعجب اوره

به نظر من اینا از حسودیشونه بخدا

این اقا که اون پست مثلا منتقدانه رو گذاشته بود کلا 5000تا فالوئر داشت تازه به خیلیای دیگه هم همینطوری انتقاد بد میکنه

ارگانیک مایندد خیلی پیج خوبیه خب ممکنه مثلا من از بعضی نظراتش خوشم نیاد ولی خداییش خیلی وقتا حرف درستو میزنه اکثرا هم رفرنس مطالبشو میذاره که مثلا این مطلب مال فلان سایته

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

من مطالبش دنبال میکنم بنظرم اشتباه حرف نمیزنه 

تا یکنفر معروف میشه بقیه سعی میکنن خرابش کنند 

کلا مملکت ما اینجوریه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

پارسالم این جنجالو راه انداختن یه مدت کلا پست هارو پاک کرد بعد دوباره برگردوند ولی اینکه میگن مدرک نداره خیلی عجیبه چون داره کار میکنه اینم با معروفیتی که داره ممکن نیست

منم مثل شما عزیز ولی بعضیا خیلیییی تعصب دارن روی یک پیج مجازی که واقعا تعجب اوره

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیس، من درباره نزدیکانمم با تعصب نظر نمیدم چه برسه به افراد تو صفحه های مجازی😅ولی پیجشون بهم کمک هایی هم کرد... 

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
به نظر من اینا از حسودیشونه بخدا این اقا که اون پست مثلا منتقدانه رو گذاشته بود کلا 5000تا فالوئر د ...

اخه بخث فالوئر نیست که

ما خیلی بولدش کردیم

چاووشی بعد معروفیت ویزیتشو سع برابز کرده

ولی قضیه مدرکش شوخی بردار نیست

کسی که بدون صلاحیت خودشو روان شناس جا بزنه خطرناکه

2790
2778
2791
2779
2792