2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم اشتبا بود یا درس؟

189 بازدید | 36 پست

مادرشوهرم اینا قرار بودن امروز برن خونه خواهرش تو ی شهر دگ س ب جاریم و خواهرشوهرم گفته ب من 5دیقه قبل زنگ زد گف میری؟گفتم کی میرین گف تو راهیم میری حاضر شو منم گفتم نمیرم بعد ب همسرم گفتم دو ساعته دارن حاضر میشن الان بمن میگن مگه میشه تو5دیقه حاضر شد گف بهشون گفتم صب کنن حاضر شی گفتم لازم نکرده بگو نمیاد دیدم مادرشوهرم زنگ میزنه جواب ندادم فهمیدم میاد خونمون منم رفتم حموم هر چی در زدن باز نکردم ب مامانم زنگ زده اونم گفته حمومه بعد رفتن

نیم ساعت بعدش زنگ زدم گفتم کاری داشتین گف اومدیم خونتون بازنکردی گفتم منکه گفتم نمیرم برا همین رفتم حموم نشنیدم

حالا مامانم و همسرم ازم ناراحتن

مگه من تقصیری دارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین از هوشت استفاده میکنم.

ازین بعد یادشون میمونه زود بگن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

خوش بحال خواهرشوهرت که نرفتی تواین دور و زمون مهمون هرچی نیاد ادم راحتتره 😃

ناز کردی به نفع اون شده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

کارتون اشتباه بود بنده های خدا اگه نمیخواستن شما بری نه دوباره زنگ میزدن نه میومدن در خونتون و اینکه خیلیییییییییییییی بده در رو واسه بزرگتر باز نکنی

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

واقعا برام جالبه میبینم سر این موارد کوچیک انقدر فکرتون درگیر میشه و ناراحت میشین..قرار نیست همیشه به میل اطرافیان زندگی کنیم ما هم آدمیم با کلی تلخی و شیرینی..ادم منصف نباید ناراحت بشه..ولی شما متاهلها همیشه ناراحتیتون بیشتره چرا..شما بی تقصیرین

به نظر منم باید میگفتی من کارم نیم ساعت یا یکساعت طول میکشه اگر منتظر میشید میام والا هم که برید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏