2777
2789
عنوان

پیکر تراشی

864 بازدید | 31 پست

کسی میدونه پیکر تراشی برای چه وزن هایی مناسبه مثلا کسی که فقط ده کیلو اضافه وزن داره میتونه انجام بده ؟ 

بعد عکساشو به شوهرم نشون دادم میگه بدن هاشون متقارن و طبیعی نیست این موضوع نگرانم میکنه اگه وزن بالا نباشه امکان داره دقیقا متقارن در بیاد ؟ اون قضیه ی سوختگی پوستو اینا چیه بعضیا میگن پوست میسوزه  لطفا هر چی میدونین برام بگین 

در ضمن حال ورزش کردن ندارم و میخوام سریع نتیجه ببینم 

میشه برام دعا کنین😍😍😍

اگه چاقی موضعی داشته باشی برات مناسب مامان من فقط شکمش بزرگ بود برای همین خیلی خوب شد ولی بازم حتما از دکتر سوال کن ببین برای تو مناسب یا نه
اسم دکترش کامبیز پوریوسف بود خیلی دکتر خوبیه متخصص انواع جراحی زیبایی هستن مطبشونم  سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ برای هزینه هاش تماس بگیر الان نمیدونم چجوریه شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷
https://jarahezibaei.com/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینستاگرام دکتر مروتی بزن بیاد همه چیزو توضیح داده میتونی تو دایرکت هم سوال کنی ازش.dr.morovatii

ممنون عزیزم 😍😍😍😍تو یه پیجی نمونه کارای دکتر حق گذارو دیدم فاجعه بود کل پوست بدن طرفو سوزونده بود گفتم کسی تاپیکمو میخونه بدونه و پیش ایشون نره 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
ممنون عزیزم 😍😍😍😍تو یه پیجی نمونه کارای دکتر حق گذارو دیدم فاجعه بود کل پوست بدن طرفو سوزونده بود ...

دکتر مروتی حرف اولو میزنه تو ایران عالیه کارهاش

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2265734/میخایم-با-قانون-جذب-باردار-بشیم-هورررررررا?page=1682

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍