2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 515433 بازدید | 57013 پست
جونننمم . خداروشکر ...منم تو این فصل به سرفه افتادم .😊  سحر و درک میکنم . نی نی هم خوبه امر ...

قربونت برم منم خوبم عزیزدلم.منم سرماخوردم سرفه میکنم وحشتناک.مواظبت کن زودتر خوب بشی دیگه گلم.الهی من فدای نی نی بشم قربونش برم😍😍😍😘😘😘😘

زندگی را به خدا بسپار...و مطمئن باش...تا وقتی پشتت به خدا گرم است... تمام هراس های دنیا خنده دار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب خیلی خوبیه من دو ماه پیش تازه شروع کرده بودم بخونم که یه دفعه کلی کار سرم ریخت و دیگه فرصت نشد ...

👌👌آره یه وقتا نمیشه من واسه ایام عید 2تا کتاب گرفته بودم دریغ از باز کردن لاش😁آخه مسافرت بودم و اصلا وقت نمیشد بعدشم ما باید کتابو عین غذا و خواب براش وقت روزانه تعیین کنیم شده حتی 1ربع،اما حتما بخونیم که بشه عادت...من هنوز اینکارو نکردم..اما انشالله از امروز دیگه استارتشو میزنم✌

چه ایده خوبی چه شکلیه ببینم 

بلد نیستم عکس بفرستم چجوری بفرستم یادم بدید میفرستم اسکندرا خیلی ملوس شدن دندونام پاپیون صورتی رو سرشون دارن باخمیر گل چینی

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
صفحه کلید گوشیم کوچیکه اشتباه تایپ میخوره هی تبلیغ میاد هنگ میکنه باید گوشیمو فلش کنم یعنی بعد که پی ...

دقیقا👌👌به قول شاعر که میگه در جوانی پاک بودن سیره ی پیغمبریست💟

یعنی برای خودت میفرستی دیگ 😂😂😂😂😂 عزییییزم .منم براااای سلامتی خودت و خانوادت .و به زودی مامان ش ...

الهی آااامین خدایاهستی جونم همین ماه مامان بشه به آرزوش برسه ماهم خوشحال بشیم😍😍😍

زندگی را به خدا بسپار...و مطمئن باش...تا وقتی پشتت به خدا گرم است... تمام هراس های دنیا خنده دار است
یه چیز بچگونه مثل چی ؟ باید مشخص کنی که چی میخای باشه و بخریش.

من چندبار علائم بارداری داشتم تواین دوسال اما بی مقدمه خبر دادم به شوهربنده خدا بعدم علائمی مانند سقط پیش اومده دقیق ۳ بار تاحالا عقب انداختن یکبار بی بی مثبت بود بار اول و بعدم خیت وضایع شدم یعنی اگه بشه هم دیگه باین راحتی شوشو باور نمیکنه

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
والا فکر منم مشغول کردی 😆😆😆   بزن به در بیخیالی هر موضوهی باااشه بالاخره رو میشه و ماه ...

چقد خوب چطور اینکارو میکنی؟بیخیالی منظورمه...منم گیر میشم روش تابفهمم😕

خدای ارحم الراااحمین صدها هزار بااار شکرت و این لیست رو  پر برکت کن به حق دل های پاک بچه ها دل ...

الهی آااامین اللهم صل علی محمد و ال محمد

بچه ها ایشون هم بعد از 8 سال باردار شده بودند یادتونه تا الان نی نیش حسابی  تپل مپل شده عزیزم . ...

اوااا اینکه مامان سید مهدی خودمونهههه😍😍😍😍دیدم یه مدت فعال نیست اتفاقا سراغشو من گرفتم چند وقت پیشا..چرا پس اینجا خبر ندااااد ای جااان بعد 8سااال❤❤❤❤

@مامان_آقاسیدمهدی   کجایی مامان خانوم؟؟نگفتی از برکت اومدن تو این تاپیک مامان شدی و اول از همه مارو خوشحال کنییی؟؟؟😁

💜💜💜لیست اسااامی مامان شده های تاپیک قانون جذب💜💜💜 تاریخ شروع تاپیک💕97/08/30💕ساعت 10:29 ...

سلام دریا دریا جان خوبی عزیزم الان میخواستم حالت رو از بچه ها بپرسم خوبی گلم خوش میگذره نمیدونم چرا یهو دلتنگتم شدم