2777
2789
عنوان

عشق اولم‌.حوصله درد و دلمو داری بیا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 33 پست
ای گفتی آهنگ غمگین آدمو تا مرز جنون میبره

اصلا نباید گوش کرد... چون ادمو بیشتر هل میده اونجایی ک نباید بری

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم شدیدا، تنها کسی که‌میتونه کمک کنه فقط خود ادمه در آخر

و با این وجود همیشه دیگران تو اولویتن و اصلا خودمونو دوس نداریم😊

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸
میشه بپرسم دقیقا دلیلش چیه که فراموشش نمیکنید؟  البته اگه ناراحت نمیشین جواب بدین

سوال منم هست

چن وقت با هم دوست بودین اصلا چطو میشه که بعد از ۱۱ سال نتونستی فراموشش کنی

شد شد؛ نشد نشد😄😄

واقعا بزرگترین نعمت خدا فراموشیه کاش به منم میداد، من شوهر خیانت کرد، کتک میزد ، هزارتا بلا سرم اورد هزار تا درد و مرض گرفتم، بعد جدایی سری ازدواج کرد بچه هم اورد اما من احمق یه وقتا بهش فکر میکنم 

نترسم که با دیگری خوکنی◾◾تو با من چه کردی که با او کنی
چرا رفت . میدونه اوضاع تورا

نمیدونم‌نمیدونم چطور توضیح بدم ولی وضعیت جوریه ک اون نمیتونه اوضاع حالم خبردار شه.راه ارتباطی نداریم،کسی اونو نمیشناسه یا اشنایی از اون نیس ک حالمو بگه بهش،و اینو نمیدونم ک واقعا پیگیر منم هست یا نه و..

اگر ادم خوبی بود  با صداقت دلیل رفتنشو بهت میگفت . بنظرم بیارزش بوده . ولی تو بیجهت  بهش ارزش دادی و خودتو مریض کردی. بعضیا لایق  دوست داشتن و از خود گذشتگی کردن براشون . نیستن. مراقب خودت باش. 

نمیدونم‌نمیدونم چطور توضیح بدم ولی وضعیت جوریه ک اون نمیتونه اوضاع حالم خبردار شه.راه ارتباطی نداریم ...

عزیزم این که بدونی پیگیرت هست یا نه چه دردی ازت دوا میکنه؟

تازه اگه پیر باشه و متوجه بشی بیشتر میری تو فکرش

نترسم که با دیگری خوکنی◾◾تو با من چه کردی که با او کنی
نمیدونم‌نمیدونم چطور توضیح بدم ولی وضعیت جوریه ک اون نمیتونه اوضاع حالم خبردار شه.راه ارتباطی نداریم ...

خودت خودتو کمک کن

فراموشش کن 

اینهمه پسر،بچسب به یکی دیگه

دوس داری خودتو عذاب بدیا

شد شد؛ نشد نشد😄😄
سوال منم هست چن وقت با هم دوست بودین اصلا چطو میشه که بعد از ۱۱ سال نتونستی فراموشش کنی

بحث خواستن و بت ساختنه عزیزم😁👌

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸
عزیزم این که بدونی پیگیرت هست یا نه چه دردی ازت دوا میکنه؟ تازه اگه پیر باشه و متوجه بشی بیشتر میری ...

دیدمش عزیزم 😂بحث زیاد درباره مجازی هم نیس زیاد.درواقع اون دوست صمیمی من بود چند سالی