2777
2789
عنوان

از تجربه زایمان طبیعی تون بگین

241 بازدید | 15 پست

یک ماه دیگه زایمان دارم 

دوستداشتم سزارین بشم ولی قبول نکردن

لطفا از شرو ع دردتون بگین و اینکه چقدر طول کشید و چه کارایی بهعث اروم شدن درداتون میشد

حال ندارم بگم 😐

فحش نده آینه آینه 😂😂😂

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2821326/خاطره-زایمان-طبیعی-من

اینو بخون حتما ترست میریزه خوشحال میشم نظرتونم بدونم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

من طبیعی بودم امابدون دردرفتم بیمارستان وباامپول فشاردردام شروع شد.چون هردوبارداریم مسمومیت بارداری داشتم

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
مسمومیت بابت چی ایجاد شد؟؟چن هفته زایمان کردین

هردو37هفته.نمیدونم گلم هیچکس تشخیص نمیده...فقط اگ وقتی این مریضی داری دیرزایمان کنی بچه میمیره

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋

نه بابا اصلا اینطورها هم میگن نیست!!!  همش تلقینه به چیزهای خوب فكر كن به این که بعد. از دكتر و پرستارها تنها شاهد شكفتن غنچه زندگیت  هستی توكل كن به خدا و از امام عصر علیه السلام كمك بگیر . پیشاپیش تولدش مبارک