2777
2789
عنوان

سرطان سینه😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش خیم باشه ک با دارو حل میشه بدخیمم باشه خدایی نکرده سینه رو تخلیه میکنن  به هرحال احتمال فو ...

عه خداروشکر 

دوشنبه میره شیمی درمانی

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

عه خداروشکر  دوشنبه میره شیمی درمانی

نگران نباش بهش بگو چیزی نیست انشالا تموم میشه اصن نترسه فقط ب دخترش فکر کنه ک ایشالا میخواد عروسش کنه😍😍😍

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

عزيزم،خواهرشوهرم سرطلان سينه داشت حدود ١٠ سال پيش عمل كرد و شيمي درماني،الانم هزارماشالا خوبه،فقط اينكه كاملا به حرف دكترش گوش ميده،داروهارو ميخوره هر ازمايشي دكتر ميگه انجام ميده و از نظر غذايي هم كاملا مراقب هست كه چي ميخوره ...خودت رو اذيت نكن،اميد داشته باش و به عمه جان هم اميد بده،من ٣ نفرو غيراز خواهر شوهرم ميشناسم كه بيشتر از ١٥ سال از جراحي و شيمي درمانيشون ميگذره و خداروشكر خوبن

خوش خیم هستش اگرم باشه

بدخیمش درد نداره

خیالت راحت 

خوب میشه امید به خدا

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
انشالا به حق سر بریده امام حسین سلامتیشو بدست بیاره. بله یکی از اقوام نزدیکم داشتن سینه رو کامل تخل ...

آمینننن  

خداروشکر😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

نگران نباش بهش بگو چیزی نیست انشالا تموم میشه اصن نترسه فقط ب دخترش فکر کنه ک ایشالا میخواد عروسش کن ...

من خیلی ازش دورم گلم😑😑😑

باشه میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

اره تازه بد خیم بود خوب شد،دونفرم میشناسم الان کامل خوب شدن.رژیم غذایی خاص داره بره دکتر بهش میگه تا ...

اهان دکتر رفته پس خداروشکر😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

عه خداروشکر  دوشنبه میره شیمی درمانی

خیلیا خوب میشن عزیزم😊فقط بهش روحیه بدین..دو تا خانومو ک خودم میشناسم که یکیشونم فامیله و وضعش خییلی بد بود.الان نزدیک پنج یا شش ساله ک خوب خوب شده

انشاالله که خداشفاشون بده.شماهم واسه خاله من دعاکن سرطان رحم داره امروز اولین جلسه ازمرحله آخرشیمی درمانیشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اره مامان دوستم 

جراحی کرد خوب شد الان 8 سالی فکنم گذشته دبیرستان بودیم او موقع 

خدا روشکر خیلی خوبه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی