2777
2789
عنوان

سرطان سینه😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 83 پست
خیلیا خوب میشن عزیزم😊فقط بهش روحیه بدین..دو تا خانومو ک خودم میشناسم که یکیشونم فامیله و وضعش خییلی ...

خوب پس خوب میشه ، 

عکس دختر عممه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو سال پیش مادر شوهرم و خواهرش همزمان تو یه سال گرفتن سینه خواهرش و تخلیه کردن ولی مادر شوهرم نذاشت الانم هر دوتاشون خوبن ولی تحت درمانن و دارو استفاده میکنن. انشالله که خوش خیم و زود خوب میشه 

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
انشاالله که خداشفاشون بده.شماهم واسه خاله من دعاکن سرطان رحم داره امروز اولین جلسه ازمرحله آخرشیمی د ...

باشه عزیزم ایشالا سلامتیشو بدست میاره😍😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

براي انتخاب دكتر تحقيق كنيد،هر جراحي كه لازم هست رو انجام بديد و عمه جان داروهاشون رو كامل بخورن،و ه ...

باشه بهشون میگم ممنون عزیزم💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب پس خوب میشه ،  عکس دختر عممه

عزیزمم😍😍

اره نگران نباشین..توکل به خدا.اسم این بیماری خیلی ترسناکه و چون قبلا خیلی فوت میشدن ترس تو دل مردم انداخته..ولی الان کلی پیشرفت کرده پزشکی..با امید درمانو شروع کنید

اره مامان دوستم  جراحی کرد خوب شد الان 8 سالی فکنم گذشته دبیرستان بودیم او موقع  خدا روش ...

😍پس خوب میشه💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی خانما خدا نکنه خدا نکنه کسی بگیره ولی اگه خدایی نکرده دردی تو قسمت بازو احساس کردید و زد به سینتون حتما پیگیر بشید مادر شوهر منم از دست چپش شروع شد 

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
دو سال پیش مادر شوهرم و خواهرش همزمان تو یه سال گرفتن سینه خواهرش و تخلیه کردن ولی مادر شوهرم نذاشت ...

ایشالا عزیزم ، مادرشوهرت خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی خانما خدا نکنه خدا نکنه کسی بگیره ولی اگه خدایی نکرده دردی تو قسمت بازو احساس کردید و زد به سی ...

اره عمم هم همینجوری بود!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله عزیزم دارو استفاده میکنه البته تا ۵ سال باید دارو استفاده کنه فکر کنم

ایشالا کامل خوب میشه پس😍💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوست مامانم سالهاس سرطان سینه داره مشکلات قلبی و... هم داره اما خب فعلا ک سرپاست هر وقتم ک زنگ میزنه خونه ما خیلی پر انرژیه 

من خودمم سینه هام گاه و بی گاه درد میگیرن میرم تو فکر سرطان چه میشه کرد دنیا همش همینه مسخره و مسخره 

و راستی استادمم تو سرش تومور بود حدود یه سال تو دوره درمان بود و بعدش به روال عادی برگشت و فقط مثلا شنا مرتب میره و ورزشو به برنامش اضافه کرده